|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα
εδώ και περίπου 5 μερες έβαλα 3 labidochromis(το ένα είναι αρσενικό,το άλλο θηλυκο και το τρίτο υποτίθεται είναι θηλυκό αλλά δεν είμαι σίγουρος) σε ενυδρείο 120λιτρα(100χ35χ45) με μηδέν NH3/MH4,NO2 kai χαμηλά νιτρικά και με πολλές κρυψώνες απο την πρώτη μέρα τα 2 πρώτα έπαιζαν απο την αρχή και έτρωγαν και γενικά είχαν πολύ ζωντάνια, το τρίτο φαινόταν σαν στρεσαρισμένο και συνεχίζει μέχρι σήμερα. Αυτο που κάνει δηλαδη είναι οτι δεν το έχω δει να τρώει ακόμα! κρύβεται συνέχεια πίσω απο συγκεκριμένες πέτρες,δεν ανήγει το στόμα του καθόλου(μήπως έχει αυγά?)και όταν κρύβεται το βλέπω να είναι χαμηλά πάνω στην άμμο ακίνητο.σαν να βαριέται! εξωτερικά δεν το βλέπω ότι έχει καμιά αρρώστια,χωρίς να είμαι βέβαια σίγουρος μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα?? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
labidochromis sp yellow | Κων/νος Μ. | Malawi | 59 | 05-06-09 12:41 |
yellow labidochromis | kanarini | Malawi | 11 | 26-02-08 23:01 |
¶ρρωστο labidochromis sp | xtreme84 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 14-06-07 12:16 |
ζευγαρωμα labidochromis? | fitilakias | Malawi | 15 | 21-03-07 22:13 |
Labidochromis | eliasfot1 | Malawi | 9 | 22-10-06 10:15 |