![]() |
#1 |
Ακουω προτασεις για 90λ
![]() Αξιολόγηση:
![]() Εχω ενα καινουριο ενυδριο απο τα Carfur 90L με σιαστασεις
80x30x45(υψος) το νερο της βρίσης μου έχει τιμες GH 20 KH 20 PH 8,5 Θέλω προτάσεις για ψάρια σε αυτές τις τιμές νερού έχω χαλικι, ξύλα, πέτρες ( απο το νέστο ) Εχω και μία ανουμπία να βάλω και θα δω και για άλλα ευκολα φυτά... Ακούω προτασεις για ψάρια αλλα και για γαρίδες και για κανένα σαλιγαρι ... Ευχαριστώ. |
|
Εμφανίσεις: 5272
|
|
||||
|
||||
![]()
με αυτες τις τιμες μονο ζωοτοκα...γκαπυ μολυ πλατυ ξιφοφορους κανα εντλερ...αν αποφασισεις να παρεις καμια οσμοση υπαρχουν πολλα να φτιαξεις
|
|
|||
|
|||
![]()
σαλιγκαρόψαρα tanganyika
|
|
||||
|
||||
![]()
Ερχαριστω για τις προτάσεις ...
σαλιγκαρόψαρα tanganyika αυτα δεν τα ξέρω και δε μπορεσα να τα βρω μήπος εχουν και αλλο όνομα? Περιμένω και άλλες προτασεις |
|
||||
|
||||
![]()
multifasciatus..
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...ifasciatus.htm και εγω στο ιδιο ενυδρειο θα στησω αυτα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι ζωοτοκα..... 90 λιτρα με μπολικο κετατοφυλλο......και ανουμπιες!!!!!! αλλα ανοιξε απο τωρα νεο θεμα χαριζοντε ψαρια γιατι σε κανενα 3 μηνο δεν θα εχεις χωρο απο τις γεννες
![]()
|
|||
|
|||
![]()
καχυλόψαρα
neolamprologus brevis, n. stappersi, n. meeli, n. sp. "magarae", lamprologus ocellatus, l. ornatipinis κλπ |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλα αυτα δεν παιζονται!!μακαρι να τα εβρισκα!! ----->`Lamprologus` calliurus (Chikalakate) ----->`Lamprologus` calliurus (Moliro)
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω για τις προτάσεις ... θα τα δω καλα και θα αποφασίσω ... να δω και αν θα υπάρχουν αυτα εδω Ξάνθη ...
Για εντλερ και γκαπυ μάλον θα πάω και μερικες αμάνο μαλλον |
|
||||
|
||||
![]()
καλα με τετοια γενικη ακομα και θαλασσινα να βαλεις μεσα θα ζησουν
|
|
||||
|
||||
![]()
Κανενα κοπαδακι με νεον να βάλω???
|
|
||||
|
||||
![]()
ουτε να το διανοηθεις
------------------------- οπως βλεπεις σου προτειναν ολοι ή ζωοτόκα ή κιχλίδες αφρικής Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη potami : 25-01-10 στις 16:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
+1000 ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Δημητρης89 : 25-01-10 στις 16:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριτώ και πάλι για τις διευκρινίσεις ...
|
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω θα ελεγα να κινηθεις αναμεσα σε ζωοτοκα ή κογχυλοψαρα...
στα ζωοτοκα μην κανεις τους συνδυασμους γκαπυ-εντλερς ουτε πλατυ-ξιφοφοροι λογω υβριδισμου. ολοι οι υπολοιποι συνδυασμοι οκ.. (αν δε βρεις στα μαγαζια μπορω να σου διαθεσω endlers ή multi ή stappersi..)
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πάνο θα σε ενημερώσω σε λίγες μέρες ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ηρθε σήμερα το έπιπλο επιτέλους .... τωρα θα μπει στη μπρίζα ... αλλα τώρα μου ήρθε και άλλη απορία !!!
Στο φίλτρο απο τα Carfouristika τι άλλο πρέπει να προσθέσω??? |
|
||||
|
||||
![]()
αν εχει μεσα μονο ενα κομματι σφουγγαρι οπως συνηθιζαν παλια αφησε το...αλλα να βαλεις και σιποραξ ή σαμπστρατ προ και ακομη λιγο σφουγγαρι ή υαλοβαμβακα...
|
||||
|
||||
![]()
Ναι έχει μόνο ένα σφουγκάρι μπλε ... αυτα που λες θα τα βρω σε πετσοπ να φανταστώ ...
Προς το παρον έβαλα φελιζολ-χαλικι-μερικες πέτρες και μερικά ξύλα ... και το γέμισα ωερό ως τη μέση ... αυτα |
|
||||
|
||||
![]()
ναι θα τα βρεις σε πετ...αλλα ακομη πιο φθηνα στο νετ...και ελλαδα οπως εδω http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=1847
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ!!!! 29 βαθμους κελσιου..... ακουω προτασεις για να φτασω στους 26!!!!! | douran_p | Αρχάριοι γλυκού νερού | 45 | 25-08-09 21:48 |
Ακουω γνωμες... | imichal | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 04-12-08 15:00 |
ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.. | νικος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 03-03-08 01:01 |
ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ | mpourmpoulithras | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 28-01-08 23:11 |
Προτασεις | ANEMOS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 11-01-08 23:01 |