|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα σε ολους σας.Μετα απο αρκετο καιρο χωρις προβληματα στο ενυδρειο μου τελικα δεν μπορεσα να κρατησω αυτη τη σιγουρια και προχθες ειδα ενα απο τα platy μου νεκρο κατω-κατω στον πυθμενα του ενυδρειου περικυκλωμενο απο ενα apple snail που εχω.Οι μετρησεις μου ειναι ολες πολυ καλες και αμεσως οταν ειδα νεκρο το ψαρι το εβγαλα φυσικα εξω και ξαναεκανα μετρησεις μηπως κατι κατι παει στραβα αλλα ολα καλα.Το ενυδρειο ειναι ζωοτοκο-φυτεμενο (72 λιτρων με γαριδες,platy,endlers).Τωρα μηπως πρεπει να προσεξω κατι?Απο τι μπορει να προηλθε αυτο?Να φοβαμαι και για τα αλλα ψαρια?Εχω ηδη 2 γεννες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Οπως καταλαβαινεις ειναι πολυ δυσκολο να σου απαντησει σε κατι που δε μπορει να γνωριζει!!
Παρατηρεις παραξενες συμπεριφορες στα αλλα ψαρια? Αν μπορεις συμπληρωσε την φορμα για τις ασθενειες μηπως εντοπισει καποιος κατι που να οδηγησει σε καποια συμπερασματα!! ![]() Ενας θανατος μπορει να μη σημαινει απαραιτητα κατι ... αλλα πρεπει να τα παρακολουθεις στενα ...
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ποια ειναι αρσενικα και ποια θυληκα labidochromis sp yellow? | gramm.n | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 28-05-09 13:14 |
Ξαφνικος Θανατος ψαριων!! | gtsia | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 09-10-08 20:23 |
ξαφνικος θανατος ψαριων | Μικρος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 28-03-07 09:29 |
Ξαφνικος θανατος κριμπενσις | Mitsos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 05-04-03 15:13 |
ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ!!!!! | ASCCO1 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 29-01-03 14:19 |