|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΖΩΟΤΟΚΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ CPD ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΨΑΡΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ
ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΦΙΛΑ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ PM φτιάχνουμε ένα άρθρο και δε θέλουμε να μπλέξουμε με πνευματικά δικαιώματα το άρθρο θα δημοσιευτεί εδώ στο GAB
|
||||
|
||||
![]()
Χάρη μέχρι πότε???γιατί εγώ μπορώ να σου δώσω παρά πολλές αλλά το σαββατοκύριακο...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
το ετοιμάζω αρκετές μέρες αλλα θέλει ακόμα για να γίνει καλο
το άρθρο θα δημοσιευτεί άμα είναι άψογο οποτε έχουμε λίγο καιρό νομίζω το κόλλημα προς το παρόν είναι οι φωτογραφίες ![]() άσε που το βλέπω στον ύπνο μου από της 5 σηκώθηκα ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
αν θες για ψαρια σκληρου νερου και σε ενδιαφερουν οι παρακατω φωτοζ
μπορεις να τις χρησιμοποιησεις... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
υπενθύμιση
μη με ξεχνάτε
|
|||
|
|||
![]()
Τις δικες μου φωτογραφιες ,αν σου κανουν,απο τα διαφορα posts μπορεις παντα να τις παρεις και μονος σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Χάρη έβγαλα σήμερα πολλές φωτό από τις γαρίδες που πήρα!!!αμάνο και σι αρ ες σουκάνουν???αλλά το σαββατοκύριακο ...και φωτό από νεογέννητα γκάπυ.και γενικά γκάπυ σε διάφορα στάδια της ζωής τους μέχρι και την ενηλικίωση!!!και γκάπυ θηλυκα πριν και μετά από γέννα!!!αυτα...θα σου στείλω τις φωτό και θα δεις...πάντως αν μπορείς να περιμένεις πιστεύω πως αξίζει!!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
περιμενω
αλλοστε ειναι πολλα τα ψαρια παρα πολλα ------------------------- Παράθεση:
![]()
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 04-02-10 στις 23:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φωτογραφιες απο τα κοι σας | POURITANOS | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 59 | 21-02-14 21:06 |
φωτογραφιες | harris samos | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 2 | 03-08-09 00:59 |
φωτογραφιες | Mary-z | Malawi | 1 | 24-12-08 18:24 |
Φωτογραφιες-προτάσεις | leonm | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 60 | 18-01-07 15:28 |