|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Νομιζα πως ποτε δεν θα κανω θεμα σε αυτην την κατηγορια!
Ειναι το πρωτο μου ενυδρειο,εχουμε περασει πολλα μαζι και με εχει συνοδευσει σε ολη μου την σταδιοδρομια! Εχει μεγαλωσει ψαρια και ψαρια για να τα στειλει στα μεγαλητερα ενυδρεια...ηθελα ομως κατι ξεχωριστο για το μικρο μου.... Τελικα ψηθικα! Θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον Αλεξανδο γιατι εκτως απο το 90% των κλαδεματων του που ομορφαινουν το ενυδρειο,εκτως απο τα εντλερακια του,μου εχει δωσει και ενα καρο συμβουλες! Φιλε μου να εισαι παντα καλα και μεσα απο εδω σου ευχομαι και να μας εμπνεεις ολους! Εχω δρομο μπροστα μου οπως ο καθε ενας μας που φυτευει το ενυδρειο του! Φωτο για σχολιασμο μεχρι να βρεθει καμερα της προκοπης ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
10L iwagumi ,αφιερωμενο στον Raven. | Red crystal | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 08-07-09 10:35 |
Αφιερωμένο εξαιρετικά στον Raven | chemical mac | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 10 | 22-06-09 20:49 |
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΙΜΝΗ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ??? | ελενη | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 3 | 05-06-09 17:04 |
μπορει να γινει?? | sotos+ramona | Ζωοτόκα | 4 | 03-11-08 21:05 |
Παρουσίαση Tanganyika (καρφουρισιο 96lt) | bisonas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 23-07-08 13:20 |