|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σας φίλοι μου....
έχω ένα ενυδρείο 70 λτ και το έχω φυτεμένο με τα εξής φυτά: Microsorum pteropus Anubia nana Valisneria americana (natans) Echinodorus blecheri Cabomba caroliana Έχω τοποθετήσει υπόστρωμα της Florapol της JBL και κάθε δέκα περίπου ημέρες έριχνα λίπασμα Aquaflorin (Potassium) της Tropical, το οποίο τώρα μου τέλειωσε. Τι προτείνετε να πάρω για να συνεχίσω τη λίπανση? Τα φυτά αναπτύσσονται κανονικά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα (τουλάχιστον μέχρι εχθές όπου και προστέθηκε η Echinodorus), με ικανοποιητικό χρώμα και βγάζοντας νέους βλαστούς..... Μέχρι στιγμής δεν έχω χρησιμοποιήσει CO2 Μετρήσεις νερού: Ph: 7.2 NO2: 0 NO3: 10 mg/lt NH3/NH4+: 0 Kh: 6 14> Gh >7 Σας ευχαριστώ πολύ.... Κάθε συμβουλή θα ήταν βοήθεια...... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι άλλο ψάρι να προσθέσω? | ψαρια και ψαρια | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 13-12-06 09:38 |
Τι άλλο ψάρι μπορώ να προσθέσω? | giorgaki20 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 03-12-06 19:55 |
Ερώτηση για λίπασμα | Celda | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 20-10-06 10:26 |
Να προσθέσω σκαλαράκια? | CASPER | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 5 | 12-04-06 09:35 |
Λίπασμα | theofilos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 07-10-04 01:07 |