|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα!
Σας παρουσιαζω και το δικο μου ενυδρειο,σχολια και συμβουλες δεκτες ![]() Τα ψαρακια μου ειναι γυρω στα 4cm και ελπιζω να βγει ζευγαρι καποια στιγμη. Πληροφορίες Διαστάσεις: 100x41x55 vision Όγκος: 180 περιπου Κατηγορία: Tanganyika Φυτά: Vallisneria Ψάρια / ¶λλα είδη: 4 Neolamprologus Brichardi Διακοσμητικά υλικά: Πολυ Ψιλη Αμμος,Αραγωνιτης, Πετρες ασβεστολιθηκες Φόντο: πρασινο σκουρο χαρτονι Φιλτράρισμα: Εξωτερικο fluval 405 Θερμοστάτης: hagen 200w Λίπανση:οχι Παροχή CO2:οχι Παράμετροι: pH: 8,4 Γενική σκληρότητα (GH): 18 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 19 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 10 Αλλαγές νερού: Καθε εβδομαδα 20% περιπου... Θερμοκρασία: 27 βαθμους Προσθετα:Seachem salt,τριμμενο κοχυλι |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
η πρωτη προσπαθεια ε ενυδρειο | lio2006 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 16-12-09 18:13 |
Προσπαθεια για αναπαραγωγη Pseudomugil furcatus | Raven | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 28 | 25-05-09 01:02 |
προσπαθεια τριτη.... | thanasis76 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 23-02-09 19:31 |
Η προσπαθεια μου στα χερια σας | chris129 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 11-04-07 10:55 |