|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=1950
παιδια σκεφτομαι να κανω αυτη την αγορα, η τιμη μαζι με τα βανακια ειναι οκ? ξερει κανεισ μιπως καπου με καλυτερη τιμη? λεω να το παρω μ εντικαταβολη και παραδωση μσω κουριερ, αξιζει? |
|
||||
|
||||
![]()
ηθελα να ανοιξω θεμα διοτι εμεινα απολυτα ικανοποιημενος απο την εξυπηρετηση και τις τιμες του συγκεκριμενου σαιτ!
βουυυυυυυρ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλη τιμη μ φαινεται.. εγω πριν ενα μηνα πηρα απο γερμανια το 2213 με βανακια 80-85 euro αν θυμαμαι καλα
|
|
||||
|
||||
![]()
πολύ καλό all time classic φίλτρο ....
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα,το συγκεκριμενο φιλτρο ειναι εγκυηση οπως και το καταστημα,αψογη εξηπηρετηση!!!!!!!!παντως η γνωμη μου ειναι παρε το 2217,εχω 2 και ειναι σκυλια,μεγαλυτερος ογκος βιολογιας,θα με θυμηθεις....
|
|
||||
|
||||
![]()
εξαρτάται και για τι ενυδρείο το θέλει...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω παιδια, το παριγγιλα ιδη, για 250 λιτρα παει οποτε μαλλον καλο μου φεναιτε... ε?
|
|
||||
|
||||
![]()
αφου το πειρα παιδια και οτ γεμιασα υλικα και ειναι οκ μπορω να το βαλω απ'ευθειας πανω στο τανκ? θλει στρωσιμο το νεο φιλτρο?
------------------------- λοιπον? τι κανω τωρα? βγαζω το εσωτερικο και αφινω μονο του το καινουριο η και τα δυο μαζι? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostas_pana : 04-01-10 στις 22:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
βγαλε τα υλικα απο το μικρο και ριξε τα μεσα στο καινουργιο...
η στιψε τα υλικα να πεσει ολη η μουργα μεσα στο καινουργιο και ειναι ετοιμος....
|
|||
|
|||
![]()
...στα 250 λιτρα αστα και τα δυο μαζι
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εξωτερικο φιλτρογια eheim 2215 | ΚΚΩΣΤΑΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 13-05-08 14:37 |
2215 Eheim | CHRIS4204 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 01-06-07 10:23 |
eheim 2215 | steady | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 26-03-07 17:23 |