|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά, έχει κανείς αυτό το PH ηλεκτρόδιο?American Marine PINPOINT pH Replacement Probe είναι η μαρκα του. Ενδιαφέρομαι να το πάρω είναι καλό?
http://www.aquaristic.net/shop.php/s...ement%20Probe/ |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλό.
Να το πάρεις |
|
|||
|
|||
![]()
Εχεις και εσύ τέτοιο ηλεκτρόδιο? Πόσο καιρό το έχεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάνω από ένα χρόνο
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή κι εγώ το ίδιο ηλεκτρόδιο έχω, δύο ερωτήσεις:
1. η κάτω άκρη του πρέπει να είναι μονίμως στο νερό απ'ότι κατάλαβα; Ακόμη και στη διάρκεια αλλαγής νερού; 2. Πρακτικά, κάθε πότε θέλει ξανά καλιμπράρισμα; μια το μήνα; |
|
||||
|
||||
![]()
Το pinpoint το βρίσκεις με 27-30 ευρώ εδώ Ελλάδα.
Για πιό φτηνό, ίσως αρχισεις να θυσιάζεις ποιότητα... Το συγκεκριμένο στο aquaristic που λές, λέει ρητά ακόμη και ο πωλητής ότι είναι μάπα, οπότε μάλλον δεν το θέλεις. |
|
||||
|
||||
![]()
το ηλεκτροδιο ειναι χαλια αλλα λεει οτι το κοντρολλερ ειναι καλο...
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Για να μη σας χαλάει εύκολα το ηλεκτρόδιο, το σημείο επαφής μεταξύ καλωδίου και μεταλικού αισθητήρα μονώστε το με θερμομονωτικό μακαρόνι...
Συνήθως από εκεί γίνεται όλη η ζημιά!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Πως καταλαβαίνεις ότι το ηλεκτρόδιο χάλασε/θέλει καλιμπράρισμα; (χωρίς να δεις τα ψάρια στον αφρό εννοώ...) ; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aquaman : 10-12-09 στις 13:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Συνήθως φαίνεται άσχημα με σιλικόνη. Απλά μακαρόνι που πιάνει λίγο πιο έξω από το ήδη υπάρχον πλαστικό. Προσοχή στη διάμετρο του μακαρονιού! Όσο πιο στενό σε σχέση με το ηλεκτρόδιο γίνεται. Μόλις συσταλλεί κάθεται και στεγανοποιεί σαφώς καλύτερα...
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=kospets;376305]Παιδιά, έχει κανείς αυτό το PH ηλεκτρόδιο?American Marine PINPOINT pH Replacement Probe είναι η μαρκα του. Ενδιαφέρομαι να το πάρω είναι καλό?
το εχω και σε αυτα τα λεφτα ειναι η καλυτερη επιλογη Δημητρη παντοτε μεσα στο νερο να μην στεγνωσει το ματι καθαρισμο απο αλγες καθε 2 μηνες καλιμπραρω εγω εκτος και αν δω τιποτα που δε μου αρεσει Ηλια παρε το πακετο του κοντρολερ τις aqualight με το ηλεκτροδιο της αν εισαι τυχερος απο 1 λεπτο μεχρη και δυο χρονια μπορει να παει και μετα παιρνεις το pinpoint. εμενα οταν πηρα τον κοντρολερ τοηλεκτροδιο δεν δουλευε μου το αλλαξαν και μου πηγε περιπου εναμιση χρονο δες και στο ebay καπου το ειχα δει φθηνοτερα το πακετο και μου φαινεται καποιος το εδινε και με δυο ηλεκτροδια Πανο η σιλικονη σε αυτη την περιπτωση κανει καλυτερη δουλεια
|
||||
|
||||
![]()
Βασίλη από τις άλγες πως το καθαρίζεις για να μην χαλάσει/γρατζουνιστεί;
|
|
||||
|
||||
![]()
προσωπικα το καθαριζω με νερο και χαρτοβαμβακο
εχει ενα υγρο διαλυμα που βυθιζεις το ματι και καθαριζει ουτε ξερω πως το λενε ουτε το εχω χρησιμοποιησει
|
||||
|
||||
![]()
Πας στον ΑΖΟΡΕΣ και αγοράζεις ,πηρα και εγω πριν απο καμμια 3 βδομάδες.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2. Κοίτα από κάτω. Παράθεση:
Καλίμπρα, από εμπειρία θα δείξει (καλό είναι έλεγχο 1 φορά το μήνα για το εάν χρειάζεται καλιμπράρισμα). Παράθεση:
Υ.Γ. Συμπληρωματικές απαντήσεις σύμφωνες με τον paco. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ήσασταν κατατοπιστικότατοι όλοι - ευχαριστώ πολύ!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ηλεκτρόδιο | kospets | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 11-09-09 18:10 |
Πρόβλημα με ηλεκτρόδιο σε SMS112 | george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 04-03-07 15:52 |
Καλιμπράρισμα sms-νέο ηλεκτρόδιο | nekcharis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 03-12-06 20:09 |