|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα σε ολους.Αυτο το σ/κ μου συνεβη κατι το οποιο με στενοχωρησε και θα κανω πολυ καιρο να συμβιβαστω μαζι του και να τ ξεχασω...Γυρνω στο σπιτι και παω στο ενυδρειο και βλεπω οτι ο αδερφος μου που ειναι 2,5 χρονων εχει αδειασει ολη την voltaren μεσα.Κατευθειαν κανω αλλαγη 50% αλλα τιποτα το νερο εχει μολυνθει...Βαζω τα ψαρια σε μια λεκανη με νερο βρυσης και το ερχεται το αναμενομενο σοκ και τελικα ψοφαει το ενα μετα το αλλο....Το ενυδρειο/αμμος/θερμοστατης/φιλτρο/σφουγγαρια φιλτρου πληθηκαν επιμελως και τωρα τα φυτα ειναι τριτη μερα σε ενα γκουβα με νερο και θερμοστατη....
ΕΡΩΤΗΣΗ 1)Μπορω να στρωσω το ενυδρειο παλι με τον ιδιο αμμο λογο βακτηριων? 2)Τα υλικα θελουν αλλαγμα? 3)Με τα φυτα τι γινεται? Το ενυδρειο μου ειναι 60 lt και δουλευει με fluval2 plus. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΨΗΛΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΞΕΝΟ.... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι ειναι αυτα? | panoscorfu | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 2 | 02-01-09 23:12 |
τα φυλλα γινονται καφε | loizos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 10-12-08 10:05 |
ονειρα που γινονται πραγματικοτητα | Giwrgos23 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 17-09-06 18:16 |
Οταν τα 750 λιτρα αρχιζουν να γινονται πραγματικοτητα... | Discos | Malawi | 11 | 26-01-03 14:51 |