|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Διαστάσεις:120-50-60
Όγκος:καθαρα 280λιτρα Κατηγορία:φυτεμενο Φυτά:πολλα Ψάρια / ¶λλα είδη:4 αγγελοψαρα,5 τετρα,6 νεον,2 γλυφτες,1 κλοουν,και καποια αλλα που δεν ξερω Διακοσμητικά υλικά:πετρες ,ξυλα (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:αφισα Φωτισμός:4*54 watt Διάρκεια φωτισμού:2 15.00-24.00 και 2 17.00-22.00 Φιλτράρισμα:ενα φιλτρο με 1200 λιτρα την ωρα Θερμοστάτης:1*200watt Λίπανση:3ml frourish kai 5ml excel την εβδομαδα Παροχή CO2:2κιλη μπουκαλα Παράμετροι: pH:7,3 Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):6 Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2): Νιτρικά (ΝΟ3): Αλλαγές νερού:80λιτρα την εβδομαδα Θερμοκρασία:28 ¶λλες πληροφορίες:καλησπερα ηρθε και η δικια μου σειρα να παρουσιασω το ενυδρειο μου που τρεχει εδω και 3 μηνες Φωτογραφία |
|
||||
|
||||
![]()
ομορφο ειναι μπραβο σου
|
|
||||
|
||||
![]()
πολύ όμορφο και με προοπτικές, αν και τη higrophilla θα δυσκολευτείς να την κρατήσεις έτσι όπως την έχεις τώρα γιατί ψηλώνει αρκετά και γρήγορα.
|
|
||||
|
||||
![]()
μηπως ειναι Lythraceae ?αυτα τα πολλα στην μεση
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο το ενυδρείο!!!
Μπράβο σου |
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο το ενυδρειο σου!
θα ηταν καλο να χαμηλωνες λιγο ακομη τις σκληροτητες...ετσι με διοξειδιο θα επιανες και ενα καλο πεχα για τα ψαρακια.... να προσεχεις λιγο τα τιγρακια γιατι μπορει να τους τη δωσει ξαφνικα και να κανουν τα πλουμιστα πτερυγια των σκαλαριων "φυλλο και φτερο". τα φυτα μπροστα ειναι hygrophila corymbosa που οπως σου ειπε και ο φιλος μεγαλωνει πολυ γρηγορα και θα βγει εξω απο την επιφανεια...ειναι καταλληλο μονο για φυτο φοντου.
|
||||
|
||||
![]()
εγω τι να πω το εχω δει απο κοντα μ'αρεσει και οσο περναει ο καιρος γινεται ακομα καλυτερο!!τωρα για τα ψαρια τα ξερεις...αυτο το φυτο στην μεση ποιος ξερει να πει τι ειναι θελει co2?μ'αρεσει
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
50 lt Φυτεμενο!! | Γιώργος Κ | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 57 | 19-09-09 10:39 |
φυτεμενο | kanarini | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 28-07-08 08:34 |
Νεο φυτεμενο | chris129 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 07-04-08 20:23 |
400 φυτεμενο! | jimfytakis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 30-09-07 21:28 |
Νεο φυτεμενο.. | smoof | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 19-10-05 11:55 |