|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα σε όλους σας!!
Θα ήθελα την πρόταση-συμβουλή όλων σας... έμπειρων και μη... σχετικά με το τι ψαράκια κοπαδιού θα μπορούσα να βάλω στο νέο 120 λίτρων ενυδρείο! Θέλω να μου προτείνετε ψάρια που ζουν σε ομάδες 6-10 ατόμων (μικρού μεγέθους)! Αυτό που θα ήθελα να μου πείτε (από την προσωπική σας εμπειρία) είναι το ποιά είναι τα καλύτερα ψάρια κοπαδιού! Με βάση όχι τόση την εμφάνιση (γιατί αυτό είναι υποκειμενικό), αλλά την συμπεριφορά κοπαδιού!! ![]() Δηλαδή με απλά λόγια θέλω να μου πείτε ποιά θεωρείτε ή έχετε δει προσωπικά ότι είναι τα ψάρια που κινούνται στο ενυδρείο σαν κοπάδι πραγματικά!! Αυτό θα ήθελα στο ενυδρείο μου! ![]() Όλες οι προτάσεις ευπρόσδεκτες!! ![]() ![]() Σας ευχαριστώ προκαταβολικά όλους!!!! ΥΓ. Το pH θα είναι 7-7,5 αν αυτό σας βοηθάει στις προτάσεις σας! ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόταση για ψάρια | lion | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 20-05-09 10:20 |
Πρόταση | filoxenos | Greek Aquarist's Boards | 2 | 01-07-06 14:52 |
Πρόταση για σαλιγκαροφάγα ψάρια | tthellas | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 02-11-04 17:42 |
Μια μικρή πρόταση.... | Simpethera | Greek Aquarist's Boards | 25 | 16-10-03 20:59 |