|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει καποια ιστοσελιδα απο την οποια μπορω να παραγκειλω ψαρια και να μ τα φερουν...ζωντανα εννοειτε
|
|
||||
|
||||
![]()
τι ψαρια θελεις?
|
|||
|
|||
![]()
οτιδηποτε....δεν ξερω μπορεις να μου πεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
water inn-osmosis aquarium-ζωοφιλια.εχω παραγγειλει αρκετες φορες χωρις την παραμικρη απωλεια.
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω συνεχιστε ομως αν θελετε
|
|
||||
|
||||
![]()
το osmosis aquarium ειναι πιο οργανωμενο online shop..Εχει και φωτο και τιμες αλλα και μεγεθος
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ έχω τσεκάρει το Osmosis και μου φαίνεται καλο... ( Αλλά Betta στην κατηγορία κρύου νερού ...????
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τι betta στην κατηγορια κρυου νερου
??????? |
|
||||
|
||||
![]()
αν δε κανω λαθος εννοει οτι στη κατηγορια κρυου νερου στο συγκεκριμενο μαγαζι εχει και μονομαχους
|
|
||||
|
||||
![]()
μπηκα στο site ρης οσμωσης και δεν ειδα τπτ στην κατηγορια ψαρια,,,δεν φερνουν ψαρια..??
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μετα τη κατηγορια ψαρια εχει υποκατηγοριες |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.osmosisaquariums.com/products1.php
|
||||
|
||||
![]()
εγω μπηκα απ το λινκ κανονικα.
Μαλλον δε βλεπεις κατω αριστερα τις κατηγοριες ψαριων! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|