|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις:100*40*50 Όγκος:180 Κατηγορία:κοινωνικό Φυτά: Anubias barteri var. nana ,Hygrophila corymbosa,Rotala macrandra,egeria densa,ceratophyllum ,cryptocorines και άλλα 3 που δεν γνωρίζω. Ψάρια / ¶λλα είδη: 4 apple snails Διακοσμητικά υλικά:Υπόστρωμα flourite , χαλαζιακό χαλίκι μαύρο 5 εκ. 3 ρίζες Φόντο: Μαύρο χαρτόνι Φωτισμός: 1 plant power 30watt και 1 λευκή 30watt Διάρκεια φωτισμού:10 ώρες Φιλτράρισμα:eheim aquaball 2212 Θερμοστάτης: JAGER 150 Watt Λίπανση: 15 ml aquaflorin Παροχή CO2:diy co2 Παράμετροι: pH:7.5 Γενική σκληρότητα (GH):17 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):20 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):- Αλλαγές νερού:1 την εβδομάδα Θερμοκρασία:26c ¶λλες πληροφορίες: Γειά σας παιδία σήμερα έβαλα φυτά στο ενυδρειο μου , μου έδωσα και κάποια σαλιγκάρια νομίζω τα apple snails είναι , υπάρχει κάποιο πρόβλημα γιατί από τι βλέπω σκάβουνε , αύτα τρώνε μονό άλγη ? Πείτε μου προτάσεις για διακόσμιση .. αυτό το φυτό στο αριστερό κορμό τι είναι ? Να ρωτήσω έχω αεραντλια να την έχω σε λειτουργία ή όχι ? Στο φίλτρο έχω συνδέσει diy co2 . Κάτι ακόμη όλα τα φυτά τα έχω φυτέψει είναι κάποιο το οποίο δεν πρέπει να φυτευτει? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Φυτεμένο Ενυδρείο | nicpapa | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 4 | 15-08-10 12:17 |
Φυτεμένο ενυδρείο | Evgenios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 18-01-09 01:11 |
Ick σε φυτεμένο ενυδρείο !!! | Lsourtzo | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 28-09-06 23:47 |
Φωτισμός σε φυτεμένο ενυδρείο | celica192tsport | Δίσκοι | 14 | 30-03-06 17:50 |
Θαλασσινό(!) φυτεμένο ενυδρείο | annivas2000 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 10-12-03 02:54 |