|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
#1 |
Βοήθεια για αντίστροφη όσμωση
![]() Αξιολόγηση:
![]() Έχω την αντίστροφη όσμωση τις παρακάτω φωτογραφίας το πρόβλημα είναι ότι οι οδηγίες χρήσηs αναφέρονται σε άλλο μοντέλο προφανώς και δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να συνδέσω και που επίσης έχει ένα σφραγισμένο φίλτρο μπλε χρώματος? το οποίο δεν βλέπω να ταιριάζει πουθενά
Και κάτι ακόμα το μικρό λάστιχο πως συνδέετε στη βρύση? Χρειάζομαι αντάπτορα προφανώς αλλά δεν ξέρω τι ακριβός θέλω ξέρει κάνεις τι πρέπει να κάνω για να το θέσω σε λειτουργία? |
|
Εμφανίσεις: 2260
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντίστροφη όσμωση | evi_ch | Λοιπός εξοπλισμός | 7 | 30-05-09 13:33 |
Αντίστροφη όσμωση RO | iliastra | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 24-01-09 21:20 |
Αντίστροφη όσμωση | poliko_selas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 18-07-08 22:38 |
αντίστροφη όσμωση | dimitris21 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 31-12-05 11:24 |
Αντίστροφη όσμωση ? | Μάγγος Θωμάς | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 27-07-05 09:51 |