|
||||
|
||||
![]()
Μια ερωτησουλα ...
Επειδη οταν αλαλζω το 30% του νερου μου .. (30λιτρα ) αδειαζω 3 κουβαδες Χ 10 λιτρα. Αυτο ειναι το ευκολο και το γρηγορο επειδη με την τρομπα (αντι για λαστιχο ) που εχω παρει απο το ebay με 1 $ ολοκληρωνετε γρηγορ αη διαδικασια. Αυτο που με καθυστερει ειναι το εξεις : Γεμίζω το κουβα (10 λιτρα) ριχνω μεσα το αντιχλωριο ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ και καμια ωρα πριν το βαλω παλι πισω το νερο ... !!! Αρα 3 κουβαδες χ 1 ωρα = 3 ωρες ... !!! Επειδη ειναι λιγο κουραστικο .. ηθελα να ρωτήσω πως το κανετε εσεις .. ? Ριχνετε το νερο κατευθείαν μεσα και μετα αντιχλώριο .. ? Ριχνετε στον κουβα αντιχλώριο ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ καθόλου (οχι τη μια ωρα που περιμένω εγω ) και το ριχνετε αμμεσως πίσω ? Για δώστε καμία συμβουλη γιατι με 3 ωρες ... ειναι σπαστικο !!! ![]() Ευχαριστω .. Υ.Γ. Sorry που ρωτάω τοσο βασικά πραγματα ... αλλα δεν θελω πειραματα και νεκρα ψαράκια (λογω υψηλού χλωρίου) στο ενυδρειακι μου .. Υ.Γ.1. Το αντιχλώριο της JBL εχω και σημερα τελειωσε και θα βαζω Sera Aquatan |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΕΡΟ | ΜΗΤΣΑΡΑΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 02-07-08 20:54 |
Νερο απο την βρυση? | mindlord | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 11-01-08 12:49 |
Νερο βροχης | Steve | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 05-08-07 10:10 |
**** Νερο **** | caverman | Ιστοσελίδες στο Internet | 1 | 10-05-06 09:42 |