|
|||
|
|||
![]()
γεια σας!καλως σας βρηκα!μηπως ξερει καποιος τι υποστρωμα πρεπει να μπαινει σε guppy?και τι χρωμα να εχει για να ζουν ευτυχισμενα.ευχαριστω,
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα.
Δεν νομιζω να παιζει ρολο το υποστρωμα και το χρωμα του σε σχεση με τα γκαπυ.Το μονο που πρεπει να κοιταξεις εινα αν θα βαλεις φυτα,εκει παιζει σιγουρα ρολο το υποστρωμα. |
|
||||
|
||||
![]()
Μην βαλεις χρωματιστο χαλικι(κοκκινο,πρασινο κτλ)
ειναι ΒΑΜΜΕΝΟ χημικο χαλικι και θα σου ψοφαν τα ψαρια. κατα τα αλλα μπορεις να βαλεις οτι θελεις φυσικο και ΟΧΙ τεχνιτο.
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω για τις απαντησεις σας...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ακομα καλύτερα το χαλικάκι να είναι ασβεστολιθικό γιατί τα γκάπι θέλουν σκληρό νερό
|
|
||||
|
||||
![]()
και αμμο θαλασσης μπορεις να βαλεις
|
||||
|
||||
![]()
καλοσορισες!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν κάνω λάθος η άμμος αν και κατά την προσωπική μου γνώμη είναι ομορφότερη δεν είναι ότι καλύτερο μιας και είναι λίγο δύσκολη στη καθαριότητα και δεν οξυγονώνεται σωστά.
Κάπου είχα διαβάσει ότι τα Guppy προτιμούν σκούρο βυθό. Εγώ πάντως έχω σκουρόχρωμη τριμμένη λάβα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
[xxx Greeklish xxx]
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη halvas69 : 03-12-09 στις 15:18 |
|
||||
|
||||
![]()
στο δικό μου ενυδρείο, το μικρό, έχω βάλει σκουρόχρωμο χαλικάκι και είναι πανέμορφο. Βέβαια έχω βάλει και πολλά φυτά. Καποια στιγμή θα κάνω παρουσίαση.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υποστρωμα | kospets | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 12-01-09 02:55 |
υποστρωμα diy | kanarini | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 30-04-08 09:43 |
ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ | COSTAS21 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 05-11-07 21:49 |
Υποστρωμα | thanosatha | Γλυκό νερό - Γενικά | 35 | 15-01-07 12:29 |
Ψαχνω Υποστρωμα | Gorgi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 45 | 08-12-04 00:46 |