|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα παιδια
Εχω ενα προβλημα τις τελευταιες μερες στο ενυδρειο μου, ειναι ενα ριο 400 και ειχα μεσα 8 σκαλαρια και 4 πλεκο για δυο και παραπανω χρονια τα ψαρια δεν ειχαν κανενα προβλημα. Πριν απο λιγες μερες αγορασα 6 μικρους δισκους, την επομενη μερα δυο απο αυτους ![]() ο ενας ηταν που προλαβα να δω ζωντανο ηταν πανω και προσπαθουσε να παρει αερα, χθες εχασα 2 σκαλαρια και σημερα ειναι ολα επανω στο αφρο.... Μετρησεις αλλαγες νερου ολα οκ, εχω καλα φιλτρα και πολυ καλη οξυγονωση του νερου. Τι μπορει να συμβαινει...
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
RIO 240 με δισκους | ko$ta$ | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 9 | 14-08-09 14:56 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΣΚΑΛΑΡΙΑ... SOS... | thanasis76 | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 14 | 16-08-08 14:19 |
προβλημα στους δισκους | Mikepap | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 19-01-08 15:02 |
προβλημα με σκαλαρια | Giwrgos23 | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 28-11-06 13:31 |
R/O για δισκους | Carebean pirate | Δίσκοι | 39 | 28-06-06 09:06 |