|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
θελω να κανω ενα χαλακι στο ενυδρειο μου με java moss τι πρεπει να εχω πχ φως λιπασμα , και πως πρεπει να την φητεψω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχει πολλες απαιτησεις σε φωτισμο 0.5 βατ ανα λιτρο η και λιγο λιγοτερο θα ειναι μια χαρα,επισης δεν μπορεις να την φυτεψεις,απλα την πιανεις πανω σε πετραδακια και την συγκρατεις στον βυθο,απο λιπασμα το μονο που θα χρειαστεις ειναι ενα γενικο λιπασμα μια φορα την εβδομαδα και αλλη μια φορα προσθηκη potassium.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
και πως γινεται αυτο ??? καμια φοτο????
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε μια αναζήτηση εδω μέσα κάτι θα βρείς.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Java moss VS Java moss Chrismass tree | DIMITRIS72 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 27-02-09 15:23 |
java moss, Christmas Moss | deMetrIs | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 21-12-05 15:11 |
java moss | faxkosit | Malawi | 6 | 23-05-05 20:04 |
Που μπορώ να βρώ Java moss - Java Fern? | torm | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 21-03-05 10:21 |