|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Τον τελευταιο καιρο εψαχνα απεγνωσμενα για θηλυκα labido Yellow.
Στο καρφουρισιο 120αρι ενυδρειο μου υπηρχε ηδη ενα αρσενικο και ενα θηλυκο labido. Τελικα παρηγγειλα απο ενα πετ σοπ. Μου εφερε μονο δυο ψαρακια τα οποια ηταν 4-5cm.μικρουλια σχετικα, και εκτος του οτι τα ακριβοπληρωσα,δεν ημουν σιγουρος για το αν ειναι πραγματι θηλυκα. Τελικα πηγα και αγορασα αλλο ενα ελπιζοντας να ειναι θηλυκο.και αυτο γιατι ηταν ποιο μεγαλο απο τα αλλα 6cm. τελικα αποδειχτηκε οτι και αυτο ηταν αρσενικο.ετσι ειχα 2 αρσενικα και 3 μαλλον θηλυκα, ετσι πηρα και εβαλα τον εναν αρσενικο στο μεγαλο 200λιτρο. μετα απο 1 εβδομαδα φυγαμε 3 μερες διακοπες και χθες οταν γυρισα σπιτι τι να δω... Την μια μικρουλα θηλυκια μου μπουκωμενη ![]() ![]() ![]() Οριστε και μερικες φωτο δια του λογου του αληθες!!! Σορι για την ποιοτητα των φωτο ειναι απο μακρια με φουλ ζουμ.δεν καθοταν με τιποτα να την τραβηξω.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|