|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Νωντας ο μονομαχο-αρχοντας του ενυδρειου :" Ει, ψιτ...μικρε, για φωναξε και τις αλλες να σας ψιθυρισω 2 φωνηεντα..."
![]() ..." Λοιπον, συγκεντρωθηκαμε σημερα εδω γιατι δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος απο το συνεργειο καθαρισμου αυτου του ενυδρειου ! Παρατηρω τωρα τελευταια αλγες και ακαταστασια. Τι εχετε να πειτε;" "Ειπαμε δεν θα σας πειραζω οσο κανετε σωστα την δουλεια σας, αλλα απο δω και μπρος οποια δεν δουλευει , θα τρωγεται επι τοπου !..ξηγηθηκαμε;" ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εεεε, για μισό λεπτό! Πας να μου φας την δουλειά;
![]() ¶ντε καλά σε συγχωρώ γιατί μου έφτιαξες την διάθεση πρωί πρωί!!! ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
και τελικα τι εγινε ????
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συνεχησε την ιστορια .
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
-Mα τι γινεται εκει κατω, τι κανουν ολοι μαζεμενοι;; Να δεις που αυτος ο βλακας ο Νωντας τους λεει παλι ανεκδοτα για τη μυτη μου ! Δεν μπορω να καταλαβω που το ειδαν οτι εχω μεγαλη μυτη... αφου εχω γαλλικη μυτουλα !
![]() ...θα εφαρμοσω την τεχνικη "spiderman" και θα κρυφακουσω .... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
lol
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οι γαρίδες μη μπορώντας να αντέξουν την καταπίεση και τα ανέκδοτα του Νώντα, αποφάσισαν όλες μαζί να αλλάξουν μενού στη διατροφή τους !!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραια ιστοριουλα!!!
απιθανες φωτογραφιες!!!!!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
...απολυσε τες γρηγορα.....
....μπας και ερθουν σε μενα... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αχ βρε Νωντα!!!
Βαλτες σε ταξη .... να μη χαλαρωνουν!! ![]() ![]() Αλεξ ... οι γαριδουλες σου αυξανονται και πλυθυνονται!! Σε ευχαριστω και παλι! ![]() Τις μαζεψα και εγω και τις απειλησα οτι θα τους φερω το Νωντα αν χαλαρωσουν και αυτες!!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλο. και οι φωτο τρομερες μπραβο.... εισαι απο τη σαμο ???
|
||||
|
||||
![]()
περιμενουμε τη συνεχεια!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
....αυτος με το που ειδε θυλικο αρχισε να τα πεταει? ..καλα που ζουμε? μαλλον την παρα πηρε ευκολη!
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίες φωτό!
Και... σενάριο! ![]()
1000lt Tanganyika: Cyphotilapia frontosa, Altolamprologus calvus, Glyptoperichthys gibbiceps, Synodontis decorus, Neolamprologus buescheri, Synodontis petricola "dwarf" 300lt Full planted: Cardinal tetra, Jordanella floridae, Ottos, SAE, Caridina japonica Betta breeding dripping system: Halfmoon & Plakat 20lt: 1 Betta splendens, 2 Corydoras aeneus, 1 Caridina japonica ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΣΕΛΙΔΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ | dimitrak2000 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 14-03-09 20:56 |
σβησμενες εικονες | alexinio | Greek Aquarist's Boards | 2 | 24-05-07 01:28 |
Ιστορια με Kribensis | yannis | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 2 | 13-01-06 14:41 |