|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ύστερα από τις συμβουλές από το φόρουμ αλλά και με το δικό μου προσωπικό γούστο προχώρησα σε κάποιες αλλαγές στο ενυδρείο μου.
Πρόσθεσα περισσότερες πέτρες και έβαλα φυτά για ομορφιά αλλά και για βιολογία, ανούμπιες και τζάβα φερμ. Δεν έχω παρατηρήσει να τα πειράζουν έως αυτή τη στιγμή. Δυστυχώς οι βαλισνέριες δεν άντεξαν και η τύχη τους ήταν άδοξη...Σας παραθέτω ένα βίντεο από το ενυδρείο μου. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Raven : 14-03-10 στις 02:20 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
NEW TANGANYIKA TANK 750LT | evaggelos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 16 | 03-02-10 00:44 |
Tanganyika tank...!!!! | biothanasis | Tanganyika | 19 | 25-02-08 12:05 |
Neo Tanganyika Tank 600lt | inser | Tanganyika | 1 | 06-06-06 21:06 |
νεο tank 240 lt | sifo | Malawi | 3 | 20-02-06 14:13 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |