Επιτελους το τριτο ενυδρειο ειναι γεγονος!!
Κυβος dennerle 30 λιτρων με πολυ καλη
τιμουλα βγηκαν οι κουτες και ενα φιλτρακι παλιο που ειχα καθως και ενας θερμοστατης! Απο φωτισμο αγορασα δυο Τ4 των 12 watt η καθεμια με μια επιφυλαξη οτι ειναι πολλα watt και χωρις τη παρουσια CO2 ισως οδηγησει σε αλγες! Θα το παρακολουθησω και θα επεμβω! Ισως βαλω ενα DIY CO2 θα δουμε!! Σιποραξ ετοιμο απο το δισκοενυδρειο... Η καταπληκτικη blyxa απο το 50 λιτρο καθως και moss και ανουβιες ... Ξυλαρακια που ειδα σε ενα πετσοπ και μου θυμησαν δεντρα και ξεκινησε το γεμισμα!!!! Φυσικα δεν εχει τελειωσει ακομα! Ο ενας "κορμος" ολο βρισκεται στην επιφανεια και εχω θαψει τις "ριζες του" προσωρινα! Δεκτες προτασεις - αποψεις ωστε να γινει ακομα καλυτερο!! Θα φιλοξενησει ενα αστερι μονομαχο!! Με γαριδουλες που σε ενα πειραμα που εκανα με cherry δε τις πειραζει προς το παρων!!
Οπως παντα ενα μεγαλο ευχαριστω στον Αλεξανδρο που εκτος απο τα κλαδεματα του ειναι και πηγη εμπνευσης! Επισης ευχαριστω τον Πανο που αυτη η blyxa του εχει ταξιδεψει παντου και εχει γεμισει και ομορφυνει πολλα ενυδρεια!
Προβλεπω οτι το μικρο θα μου αρεσει περισσοτερο απο ολα μου τα ενυδρεια ως τωρα!!