|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μιας και τελειωνει σε μια εβδομαδα η εξεταστικη και θα εχω πολυ ελευθερο χρονο,εχω αποφασησει εδω και καιρο να φτιαξω μονος μου ενα ενυδρειο(σας το εχω υποσχεθει αλλωστε
![]() ![]() Ετσι σημερα σκεφτηκα τις διασταστεις του και λεω να το κανω 70-35-40(Μ-Π-Υ)δηλ.98 λιτρα .τι γνωμη εχετε για αυτες ωστε να εχει καλη κυκλοφορια? Λεω σ'αυτο να βαλω guppies ή καμια μονομαχινα με καποιο ακομα ειδος που να ταιριαζουν..τι λετε γιαυτο? ενω στο 30λιτρο που εχω θα βαλω ενα betta... ![]() σημερα κιολλας αν προλαβω θα παρω τηλ.στον τζαμα να δω για τιμες.... και αν αλλαξει κατι ξαναπαιρνω.... ------------------------- παιδια να σας κανω μια ερωτηση?θα χρειαστει να φτιαξω και κοντρες?και αν ναι πως θα μπορεσω να τις κανω? και κατι τελευταιο....τα τζαμια ειναι καλα 6mm ή να τα παρω πιο χοντρα? σας ευχαριστω.....για την υπομονη σας ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Δημητρης89 : 24-06-09 στις 13:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καινουργιο ενυδρειο | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 25-01-07 12:08 |
Καινουργιο Ενυδρειο?? | Θανάσης | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 30 | 13-01-07 18:31 |
καινουργιο ενυδρειο | bogias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 09-11-06 17:55 |
το καινουργιο μου ενυδρειο | GP250381 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 63 | 25-08-06 09:55 |
ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟ!!!! | BLUE BIMPWE | Malawi | 20 | 22-04-05 15:17 |