|
![]() |
#1 |
infoysoria ερωτηση
![]() Αξιολόγηση:
![]() γεια σας και παλι ξερω σας εχω ζαλισει με τησ ερωτησης μου εφτιαξα για πρωτη φωρα infousoriaκαι δεν ξερω αν παει καλα
εβαλα 4 φιλα μορουλι σε μια λεκανι αφου το ειχα αφισει να μαραθει καλα εβαλα νερο απο το ενυδρειο 4 με 5 λιτρα εβαλα αεραντλια το εχω 3 μερες το νερο εχει γινει πρασινοπο και εχουν αρχισει να μαζευοντε μιγακια ειναι φισιολογικο ????? |
|
Εμφανίσεις: 1921
|
|
||||
|
||||
![]()
ασ μου απαντισει καποιος το νερο εχει γινει σα γλιτσα και εχουν παει μιγεσ εχουν γενισει αυγα εχουν εκολαυθει και εχει γεμισει η λεκανι σκουλικια μαλλον.. το πετας και παλι απο την αρχη ???? η ειναι ενταξει ???
|
|
||||
|
||||
![]()
κανε υπομονη γιατι δεν καλλιεργουν ολοι ινφουσορια...
παντως ενδειξη υπαρξης της ειναι το "καθαρισμα" του νερου μετα το θολωμα και οχι η γλοιωδης οψη...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- ειδα στο βιντεακι οτι ινφουσορια φτιαχνετε και με πατατα το εχει ακουσει κανεισ ???? κατι αλλο το μαρουλι το αφινουμε να γινει σανοσ τελειοσ ξερο η απλα να μαραθει ???? ευχαριστο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 12-06-09 στις 02:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ψάξιμο εδώ στο φόρουμ έκανες;
πχ αυτό το διάβασες
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
βρικα αυτο αν μπορει να σε βοηθυσει http://www.youtube.com/watch?v=OnNvt...eature=related
καταταλλα ειμαι ασχετος απλα εκανα serch απο περιεργια να δω τι ειναι... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση | Petran22 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 18-09-08 10:27 |
Ερωτηση... | KinezosFacker | Bettas | 5 | 16-09-08 18:05 |
Ερωτηση για diy co2 | gleboukas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 24-08-06 09:12 |