|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα,
διαβάζω συχνά ότι καλό είναι να δίνουμε και φρέσκιες τροφές στα ψαράκια μας, αλλά οι πληροφορίες που κατάφερα να βρω στο φόρουμ είναι μάλλον διάσπαρτες και όχι πολύ αναλυτικές... Η πρότασή μου λοιπόν είναι η εξής: Εκτός από τις "συνταγές", και τις ζωντανές καλλιέργειες, θα μπορούσε να φτιαχτεί μία λίστα με τις διάφορες τροφές που μπορούμε να ταίσουμε τα ψαράκια μας (πχ. έχω βρει εδώ για αρακά, αγγούρι, πατάτα κλπ), τι επεξεργασία χρειάζεται κάθε τροφή (βράσιμο, κλπ), σε τί συχνότητα και φυσικά τι τροφή είναι κατάλληλη για κάθε ψαράκι... Πιστεύω ότι μία τέτοια λίστα θα ήταν ένα πολύ χρήσιμο βοήθημα σε αρχάριους σαν και μένα ώστε να δίνουμε το καλύτερο στα ψαράκια μας... |
|
||||
|
||||
![]()
καλυτερα να αναφερεις τι ψαρια εχεις για να μην γραφει ο κοσμος για ολα τα ψαρια που υπαρχουν
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά αυτό ακριβώς ήθελα
![]() Όχι μόνο για μένα, αλλά να φτιαχτεί ένα υπόμνημα για κάθε αρχάριο ![]() Ας κάνουμε την αρχή λοιπόν με τα δικά μου και ο καθένας συμπληρώνει και ότι άλλο κρίνει σκόπιμο... Εγώ έχω λοιπόν (σε τρία ενυδρεία) : pearl gourami golden barbs zebra danios colisa lalia ramirezi corydoras panda apple snails sae beta jewel cichlids |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=8904
και υπομνημα...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΥτόματο φαγητό? | Guderian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 18-10-08 12:48 |
Δέκα μέρες χωρίς φαγητό? | ATHRAS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 17-09-08 10:35 |
Απορίες για φαγητό χρυσόψαρου | maria_i_asxeti | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 14-04-08 08:16 |
SOS.Χάνω τα ψαράκια μου. | christos chr | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 28-05-07 15:46 |
Φαγητό δίσκων | Noni | Δίσκοι | 12 | 18-04-07 09:50 |