|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τα clown φιλε μου ειναι ψαρια που τρωνε σαλιγκαρια!
οποτε δεν επρεπε να το βαλεις στο ενυδρειο σου! επιπλεον ελπιζω το ενυδρειο σου να ειναι τουλαχιστον 300 λιτρα γιατι τα clown φτανουν μεχρι και 30 εκ.(σε περιπτωση που το κρατησεις τελικα) |
|
||||
|
||||
![]()
Oτι και να κανεις δυστηχως δεν θα τον γλιτοσεις.!!Οι κλουν εχουν πολυ μεγαλη αδυναμια στα σαλιγκαρια..........!
|
||||
|
||||
![]()
παιδιά το σαλιγκάρι δεν άντεξε τις αλλεπάλληλες επιθέσεις του cloon και τα τίναξε
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ
|
|
||||
|
||||
![]()
Πως το σκωτωσε αυτο το τερας
![]() Εγω σημερα βρηκα ενα απο τους δικους μου να εχει σκαψει και να εχει χωθει κατω απο μια ανουμπια λες και εσκαβε τον ταφο του ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τα clown φιλε μου ειναι ψαρια που τρωνε σαλιγκαρια!
------------------------- απομακρυνε το νεκρο σαλιγκαρι θα σου ανεβασει αμμωνια .....καλα ποσο μεγαλο ηταν κριμα που το εχασες .......δωσε μια φωτο για μεγεθος
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikele : 28-05-09 στις 08:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
apple snail | aaaooll | Σαλιγκάρια | 3 | 19-11-07 20:02 |
Apple snail | dimitrisgiannoulakis | Σαλιγκάρια | 3 | 29-01-07 18:18 |
Apple snail RIP ? | abrous | Σαλιγκάρια | 7 | 04-01-07 09:34 |
Apple snail | qstavrosq | Σαλιγκάρια | 11 | 29-06-06 23:35 |
Apple Snail - Zebra Snail - Τριχοειδής Μαύρη ¶λγη | PascM | Σαλιγκάρια | 5 | 26-02-06 12:54 |