|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε μια αναζήτηση για ψύξη με ανεμιστήρες από PC
|
|||
|
|||
![]()
παγακια
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό με τα παγάκια επειδή έχει ξαναγραφτεί και μπορεί κανείς τελικά να το πάρει στα σοβαρά (ο antonis15 βάζει τα γελάκια οπότε κάνει πλάκα) δεν παίζει και δεν κάνει.
...ούτε φυσικά κάνει δουλειά.
|
|||
|
|||
![]()
σωστα .βρηκα κατω στο κεντρο της σαλονικας ενα πετ σοπ με τελοιες τιμες και ειχε ανεμηστιρακια 20 ευρω τα τρεια κανουν για 54αρι???
|
|
||||
|
||||
![]()
βρηκα κατω στο κεντρο της σαλονικας ενα πετ σοπ με τελοιες τιμες και ειχε ανεμηστιρακια 20 ευρω τα τρεια κανουν για 54αρι???[/quote]
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι,κανουν
|
|
||||
|
||||
![]()
Και μετι θα ρυθμιζουμε τα ανεμηστηρακια για το ποση ωρα θα ριχνουν και τετοια
|
|
||||
|
||||
![]()
να πας σε ενα μαγαζι για pc και να παρεις ανεμιστιρακια με 5¤ το ενα. τα ιδια ειναι ετσι κι αλλιως. απλα να κανεις στεγανα τα εκτεθιμενα καλλωδια και ετοιμα
|
||||
|
||||
![]()
μπορείς είτε να βάλεις τη πρίζα τους σε ένα χρονοδιακόπτη που θα ανοιγοκλείνει κάθε πότε θές, είτε να τα συνδέσεις σε ένα eliwel(σωστά το λέω?) που τα ανοάβει μόνο όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία και τα κλείνει όταν φτάνει στο επιθυμιτό αποτέλεσμα, είτε τα έχεις μονίμως αναμένα, αλλά μην το κάνεις γιατι θα πέσει πολύ εξάτμιση νερού μετά και δεν το θέλεις!!! αυτά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν παρεις elliwel ενα καλο tip ειναι να τα βαλεις με ενα φισ στον ιδιο χρονοδιακοπτη που εχεις και τις λαμπες σου και ετσι να ανοιγουν ταυτοχρονα με τα φωτα. Αν ομως εχει λιγες ωρες τα φωτα ανοιχτα ή ρυθμισμενα σε "βαρβαρες" ωρες καλο ειναι να βαλεις ενα εξτρα χρονοδιακοπτη για τα ανεμιστηρακια και αναλογα τις ζεστες να τα βαζεις οσες ωρες χρειαζεται να λειτουργουν
|
||||
|
||||
![]()
Kαι με την εξατμιση του νερου τι θα γινει οταν λειπω και θα ειναι συνδεδεμενα με το eliiwel.Δεν εχω καποιιον να συμπληρωνει νερο.....Ολοι λειπουν το καλοκαιρι...ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και το καπακι θα ειναι ανοιχτο γιατι δεν εχω θεση ταιστρας και την κολαω στο καπακι με δικια μου παττεντα. Το πασχα μεσα σε 8 μερες χωρισ ανεμηστηρακια ελειπε γυρω στ 5 εκ νερο καπου στα 8 λιτρα.τεσπα το elliwel ποσο κανει?????
|
|
||||
|
||||
![]()
Το elliwell κοστίζει γύρω στο 50αρικο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Και απο που μπορω να το προμηθευτω???
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψαρια.! | MIkex24 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 26-01-09 19:54 |
ΨΑΡΙΑ | MEGADOM | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 21-07-08 13:39 |
D.v.d.. Ρεπορταζ Και Αφιερωμα Στα Τροπικα Ψαρια | tolis 67 | Greek Aquarist's Boards | 15 | 21-02-06 13:31 |
Φυτα πανω σε ξυλα τροπικα ντριφτγουντ. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 01-04-05 13:36 |
ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΡΟΠΙΚΑ ΣΕ ΚΙΧΛΙΔΕΣ | Lary80 | Malawi | 8 | 30-01-05 18:13 |