|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα, θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να πολλαπλασιάσω μια ανούμπια και αν πετυχαίνει ή θέλει ειδικές συνθήκες.Καπου είχα διαβάσει οτι κόβεις ένα κομμάτι του κορμού με ρίζα και φύλλο ισχύει?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ακριβως, την κοβεις με ξυραφι ή κοφτερο μαχαιρι στον κονδυλο. Ακομα και 1 φυλλο να εχει το καθε κομματι, θα δημιουργησει νεο φυτο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα σου πω εγώ που "ξέρω καλά"
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εγω πηρα δυο γλαστρακια με anubies και οταν ανοιξα τα γλαστριακια ηταν 6 anubias 3 στο ενα γλαστρακι.....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ο Raven δεν ξέρει πολλά για της ανουμπιες εσύ θα του πεις των σωστό τρόπο για το πως να του ανθίσουν.
έχεις πείρα πως να το κάνουμε δηλαδή ![]() Υ.Γ. Φυσικα πλακα κανουμε ο Raven ειναι πολυ καλος στα φυτα
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καθαρισμός ανούμπιας από άλγη | akis07 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 02-04-08 22:21 |
ανούμπιας και εχινόδοροι | sofianos7 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 17-11-07 18:29 |
Κλάδεμα ανούμπιας | sofianos7 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 06-11-07 21:02 |
Φύτεμα Ανούμπιας | nikman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 10-10-06 20:11 |
ανθοφορία ανούμπιας!; | tasos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 24-10-03 10:03 |