|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
εχω στο μυαλο μου πολλα που θα γινουν σταδιακα μεχρι να τελειωσει και να μπορω να κανω ολοκληρωμενη παρουσιαση
το ενυδρειο τελειωσε εχθες μετα απο πολλες ωρες ξεστησε το προηγουμενο σετυρ στεισε το καινουργιο μπλα μπλα.. το αποτελεσμα δεν μπορω να πω οτι εμενα προσωπικα μου αρεσε γιατι το ειχα μαλλον πολθ διαφορετικο στο κεφαλι σε σημειο που οταν τελειωσε να εχω απογοητευτει..παραδοξος τις κοπελας μου τις αρεσε πολυ(αυτο σηκωνει λαμπαδα και ταμα!!!!!!!!) οσο για τις φωτο μην βαρατε ενα καημενο sony ericsson ειναι ολα τα σχολια δεκτα
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μια πρωτη γευση.... | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 60 | 18-05-09 17:03 |
Μια πρωτη γευση | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 22-03-09 04:38 |
μια πρωτη ιδεα! | nikitasp | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 3 | 23-11-07 01:37 |
πρωτη γεννα | inser | Malawi | 3 | 26-05-04 15:38 |