|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!! παιδια μπορει καποιος να μου πει αν μπορω να βαλω αυτα τα δυο ειδη μαζι???
θα εχουν προβλημα η θα ειναι ολα μια χαρα??? αν βρισκετε το ποστ εκτος κανονων σβηστε το ... συνηθησα πια..... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ειμαι κι εγω περιεργος....μπαινουν μεγαλες κιχλιδες με μικρα shelldwelers?θα τα ενοχλουν η δε θα τους καιγεται καρφι και ο καθενας τη δουλεια του?
|
||||
|
||||
![]()
κατα την γνώμη μου όχι..Και ας είναι οι φροντόζες μικρές και ας κατοικούν στα βράχια,πιστεύω οτι καλύτερα να μήν βάλεις τίποτα μαζί με τα φροντόζα σου..Γίνονται αρκετά μεγάλα και ίσως δούν σαν τροφή τα μικρόσωμα στραπέρσι..
|
||||
|
||||
![]()
μαζι με τα κοχυλια θα τα μπουκωσουνε σε καποια φαση
![]()
|
||||
|
||||
![]() χαχαχαχα καλο... οποτε θα τα βαλω χωριστα... οκ. ευχαριστω!!!! αν και το ειχα φανταστει κι εγω.... ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Neolamprologus sexfasciatus? | Dias | Tanganyika | 1 | 03-05-08 14:09 |
Neolamprologus multifasciatus | antonis_p | Tanganyika | 1 | 24-01-08 08:47 |
Neolamprologus occelatus | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 15 | 19-01-08 18:51 |
Neolamprologus Ocellatus | jstiva | Tanganyika | 2 | 06-01-08 11:26 |
neolamprologus signatus | fishme | Tanganyika | 12 | 28-12-04 19:41 |