|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σκεφτομαι να δωρισω τα χρυσοψαρα μου και να μετατρεψω το 90λιτρο σε φυτεμενο πληρως με τροπικα ψαρακια..ενα ειδος που με συγκινησε ειναι τα KRIBENSIS ασχολουμαι 1,5 περιπου χρονο με το χομπι και πιστευω πως εχω μαθει αρκετα πραγματα.ΟΙ ερωτησεις που εχω ειναι οι εξης..
1)τα κριμπενσις θα μου τρωνε τα φυτα οπως τα χρυσοψαρα? 2)τι αλλα ψαρακια μπορω να βαλω μαζι τους?θελω να ειναι ευκολα στην διατηρηση και αν γινεται μικρα στο μεγεθος σμηνοψαρα και να μπορω να δω και γεννες..(πολλα ζηταω!?) κριμπενσις σκεφτομαι για 1 ζευγαρι.. αυτες ειναι οι απορειες μου!!καλη βδομαδα!!!
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιλογες ψαριων | ababapanos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 13-03-09 00:07 |
σκεψεις για Tanganyika | steady | Tanganyika | 47 | 24-01-09 13:16 |
Επιλογες για μια λαμπα τ8 | mao | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 08-08-08 08:35 |
Σκεψεις για δισκους..... | imichal | Δίσκοι | 8 | 05-05-08 10:57 |
Σκεψεις για αλλαγη φιλτρου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 23-01-03 16:47 |