|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!
οι μερες περασαν γρηγορα και η ομιλια-προβολη στην αλεξ-πολη ειναι το σαββατο. Αυριο τεταρτη στη δελτα τηλεοραση (τοπικο καναλι θρακης) στις 18:30 θα ειμαστε καλεσμενοι για να μιλησουμε για τον ΠΣΦΕ, την προβολη-ομιλια που οργανωνει και τα ενυδρεια! μαζι μου θα ειναι και μια παρουσια -ΕΚΠΛΗΞΗ...προσφιλες ατομο απο το GAB που ταξιδεψε χιλιομετρα για να εχουμε τη χαρα να γνωριστουμε... ![]() η εκπομπη "ΖΩΗ" της κ. Ελενας Σοκου προβαλλεται καθημερινα απογευμα 5-8 και το δικο μας ημιωρο θα ειναι 6μιση-7. μπορειτε να παρακολουθησετε το αφιερωμα εδω.. http://www.deltatv.gr/site/streaming.htm
|
||||
|
||||
![]()
Οποιος μπορεσει ας το γραψει, να το εχουμε στο αρχειο μας
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ψάχνω να μάθω πώς γίνεται να γράψει κανείς από streaming video στο internet.. Αν ξέρει κάποιος κάτι, ας το μοιραστεί μαζί μας..
![]()
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω πως μπορεί να γίνει αν έχεις τον real player 11!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και να προσθεσω, συνεντευξη στο διαυλο ροδοπης 92,4 την πεμπτη 11.00-11.30 (πανω το κανωνισα αν δεν μπορεις την πεμπτη μπορουμε να το κανουμε παρασκευη)... μπορειτε να το ακουσετε LIVE στο www.diavlos924.gr ...
|
||||
|
||||
![]()
Πετάει η ομάδα της Βόρειας Ελλάδος!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν κάποιος έχει όμως την εκπομπή σε ψηφιακή μορφή κάτι θα βρούμε να κάνουμε. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα την ζητήσουμε και απο το κανάλι!Πιστευψ να μας την δώσουν!
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο παιδια
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητηρια και απο μενα!!! Μπραβο!!!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικα ζηλεψα παιδια.Υπεροχοι και οι 2.
Παντα τετοια. |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστουμε!!! γραφω και εκ μερους του Αλεξανδρου που δεν μπορει να συνδεθει αυτες τις μερες γιατι φωτογραφιζει τις ομορφιες του Εβρου...
![]() σε λιγα λεπτα για οσους ειναι ονλαιν μπορειτε να ακουσετε παλι για τον ΠΣΦΕ στο www.diavlos924.gr ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
και ξαφνικα δειτε τι βρηκα πρωι πρωι (αξιζει να το δειτε) | chris129 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 22 | 22-09-07 22:47 |
Προβολη βιντεο κλιπ | γαυρος | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 16 | 06-12-06 22:23 |