|
||||
|
||||
![]()
Σημερα ειχαμε Γεννητουρια απο Γκαπι!
Καμια 20αρια σιγουρα, απο τα ψαρια που μου ειχε δωσει ο Πουριτανος, και τον ευχαριστω πολυ!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
να σου ζησουν μιχαλη!!!
![]() (πες του χαλβα να σου κανει σεμιναρια περι αρτεμιας και μη χρησης γεννηστρας.. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
να σου ζήσουν!!!ελπίζω να έχεις αρκετες κρυψόνες έτσι ώστε να μν γίνουν μεζες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κατι γινεται απο κρυψωνες?
με γκαπυ ξεκινησα κι εγω και τωρα ξαναεχω! Ελπιζω να επιζησουν οσο πιο πολλα για να μοιρασω κι ολας!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
μακάρι να σου πάνε όλα καλά!!!όταν μου γέννησαν και μένα δν είχα (απότι φάνηκε στη συνέχεια)αρκετές κρυψώνες με αποτέλεσμα τα περισσότερα να φαγωθούν
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εμένα φαγώθηκαν όλα, αν και είχα φυτά (εκτός απο κερατόφυλλα που πήρα τώρα). Με τη λάμπα παίζει κάτι? Πρέπει να την ανάβω περισσότερο ή λιγότερο όταν γεννήσουν?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παντως, για καλο και για κακο , χωρισα το ενυδρειο στη μεση, και οσα επιζησουν.
|
||||
|
||||
![]()
Με ποιο τροπο?
|
||||
|
||||
![]()
με καποια σιτα προφανος.
|
|||
|
|||
![]()
Εχω 2 ενυδρεία επιτέλους στρωμένα! Ενα μικρό 15 λίατρα στο οποίο έχω βάλει τα 3 μικρά γκάπυ και ένα άλλο 60 λιτρο στο οποίο έχω τα υπόλοιπα ψάρια μαζί με τα ετοιμόγεννα γκάπυ και ενα πλέκο!
Τα ¨μωρά έχουν αρχίσει να μεγαλώνουν να τα βάλω στο μεγάλο ενυδρείο ή θα φαγωθούν... απο το πλέκο (που έχει μεγάλο στώμα!)? Επίσης τα θυλικά που ετοιμάζονται να γεννήσουν, να τα βάλω στο μικρό ενυδρίο, μόνα τους ή με τα μικρά? Φοβάμαι μη φαγωθούν τα μικρά νεογέννητα απο το πλέκο. Εχω βέβαια και 1 γεννήστρα που μπορώ να χρησιμοποιήσω.. Τί λέτε? |
|
|||
|
|||
![]()
help!
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν θα φαγωθουν απο τον πλεκο
|
|
||||
|
||||
![]()
o πλεκο μπορω να πω οτι δν ειναι επιθετικο ψαρι.
|
||||
|
||||
![]()
το πλακοστομα δεν τρωει μικρα σιγουρα!τα αλλα σου ψαρακια που λες οτι εχεις ειδικα μανες σιγουρα θα σου φανε τα μικρα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Mε ενα τουλι, δεμενο σε συρματινο πλαισιο.
|
||||
|
||||
![]()
NA ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΦΙΛΑΡΑΚΙ
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εβαλα τη μαμά μαζί με τα μεγαλύτερα μωρά (15 περίπου ημερών) σε μικρότερο ενυδρείο, για να γεννήσει με την ησυχία της. Μέσα είχε κερατόφυλλο και ανούμπια!
Μετά απο 1-2 ημέρες το κακό έγινε. Πουθενά τα 3 μωρα! Είναι δυνατόν να τα...έφαγε?! Δεν ήταν τόσο μικρά ώστε να μπορεί να τα φάει 1 κι έξω! Κρίμα. Την έβλα για καλύτερα και τη πάτησα! Τώρα την επέστρεψα στο άλλο ενυδρίο μαζί με τα υπόλοιπα ψάρια. ![]() ------------------------- Τοπες....κι έγινε! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ermis : 14-02-09 στις 09:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ermis Εβαλα τη μαμά μαζί με τα μεγαλύτερα μωρά (15 περίπου ημερών) σε μικρότερο ενυδρείο, για να γεννήσει με την ησυχία της. Μέσα είχε κερατόφυλλο και ανούμπια!
Μετά απο 1-2 ημέρες το κακό έγινε. Πουθενά τα 3 μωρα! Είναι δυνατόν να τα...έφαγε?! Δεν ήταν τόσο μικρά ώστε να μπορεί να τα φάει 1 κι έξω! Κρίμα. Την έβαλα για καλύτερα και τη πάτησα! Τώρα την επέστρεψα στο άλλο ενυδρίο μαζί με τα υπόλοιπα ψάρια. ![]() ------------------------- Τοπες....κι έγινε![/quote] sory αλλα στο ειπα |
|
|||
|
|||
![]()
Πρίν 3 μέρες είχα τη 2η γέννα! Γέννησε 12 μικρά. Τα άφησα μόνα τους στο μικρό ενυδριάκι να μεγαλώσουν και να μεταφερθούν μετά!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ριξτε και μια ματια εδω-------> http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=31213
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ....! | moudi | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 11 | 03-05-07 22:35 |
γεννητουρια | manolo | Malawi | 3 | 11-04-07 12:09 |
Γεννητουρια firemouth! | mikenuke | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 23 | 30-12-05 23:27 |
ΑΠΡΟΣΜΕΝΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ | dalex | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 56 | 30-04-05 16:21 |