|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα! Μέχρι τώρα είχα μόνο κοινωνικά ενυδρεία αλλά τελευταία σκέφτομαι να ασχοληθώ με τα βιοτοπικά ενυδρεία και έτσι έχω στο μυαλό μου να κάνω ένα βιοτοπικό Αμαζονίου και ένα Ν. Ασίας. Υπάρχουν μεγάλες ποικιλίες ψαριών για αυτά τα μέρη. Αν θέλετε κάντε μου μια λίστα με ψάρια Αμαζονίου και Ν. Ασίας. Ευχαριστώ παιδιά!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήλθες! Για ρίξε μια ματιά εδώ :
http://fish.mongabay.com/biotope.htm να πάρεις μια ιδέα και στην συνέχεια θα έρθουν και οι προτάσεις. Βέβαια καλό θα ήταν να μας αναφέρεις τα λίτρα και τις διαστάσεις των ενυδρείων αλλά και τον εξοπλισμό που διαθέτεις.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιοτοπικό Νότιας Ασίας | Iann_is | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 22 | 20-04-08 17:53 |
φυτά αμαζονίου | underwater | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 02-09-07 11:44 |
Γαρίδες αμαζονίου | Genirous | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 28-06-07 09:34 |
Βιοτοπικό Αμαζονίου | geo_hal | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 4 | 15-03-07 11:23 |
Παραγγελεία από Γαλλία-Ψάρια Αμαζονίου- | Husky_Jim | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-05-05 08:35 |