|
||||
|
||||
![]()
τι γνώμη έχετε για παραπάνω προιόν για fin rot?
|
|
||||
|
||||
![]()
απο το να ριχνει φαρμακα μπορεις να ριξεις ενυδρειακο αλατακι που κανει και καλη δουλεια αρκει να μην εχεις φυτα
δες εδω http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...ta/fin_rot.htm
|
||||
|
||||
![]()
έχει ένα γκάπι μου φιν ροτ και έριξα μελαφιξ αλλά δν έγινε τπτ και σκέφτομαι να δοκιμάσω κάτι άλλο...χτες έριξα αλάτι στην αναλογία πάντα του ενυδρείου μου,λες να κάνει τπτ?βοηθάει το αλάτι στο φιν ροτ? διστυχως έχω φυτά μέσα...
|
|
||||
|
||||
![]()
το λινκ που σου εδωδα το διαβασες????
|
||||
|
||||
![]()
ναι μόλις τώρα...εκτός από αρτέμια τι άλλη τροφή φρέσκια μπορώ να δίνω στα ψάρια μου για καλύτερη διατροφή?
|
|
||||
|
||||
![]()
καταψημενη.
bloodworms
|
||||
|
||||
![]()
για το αλάτι πρέπει να ξαναρίξω καποια στιγμή ή το αφήνω για κάποιο διάστημα αφερώ νερό και ξαναρίχνω πάντα σε αναλογία με το νερό που αφαίρεσα
|
|
||||
|
||||
![]()
θα φυγει με τις αλλαγες που θα κανεις οταν τελειωσει η θεραπεια κανε μια αλλαγη 50% και μετα κανονικα
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
sera morena? | oscar1 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 21-03-08 20:48 |
baktopur | pantzikis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 05-05-07 07:08 |
sera florena | alexinio | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 24-04-07 15:08 |
sera aquatan | msigouros | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 01-03-07 13:18 |
Δοσολογια Για Baktopur | iliasf | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 23-03-06 01:20 |