|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα θα ηθελα να αγορασω ενα ενυδρειο με μηκος 2 μετρα οι υπολοιπες διαστασεις δεν με ενδιαφερουν τι μοντελα υπαρχουν?
|
|
||||
|
||||
![]()
2 oscar τα οποια τα εχω σε ενα 300 rio τωρα αλλα ειναι μικρα ακομα και θελω να τα βαλω σε ενα μεγαλυτερο τωρα που θα μετακομισο σε μεγαλυτερο σπιτι.
|
|
||||
|
||||
![]()
πήγαινε στο 2μετρο της Elite...
http://zoofilia-ionias.interpet.gr/A...ia_elite_2.htm
|
||||
|
||||
![]()
ειναι αξιοπιστο? σαν το juwel rio 300 που εχω τωρα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω εχω το EF - 1200 της ELITE.Αν και δεν το εχω πολυ καιρο,το ενυδρειο τρεχει περιπου 2 μηνες,δεν ειχα κανενα προβλημα.
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστο για ολα
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() EF-2000-CO ΜΟΝΤΕΛΟ: E-FLAT COMPLETE ΧΡΩΜΑΤΑ: ΜΑΥΡΟ - ΚΑΡΥΔΙΑ - ΒΑΛΑΝΙΔΙΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ: 750 λίτρα ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 2008mm x 538mm x 720mm ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: 3 x 30W ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΣΕΤ ΑΝΑΚΛΑΣΤΗΡΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ 220V / 50HZ - 1100L/H ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΣ ΘΕΡΜΑΝΤΗΡΑΣ 300W ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: 780 ¤ εγώ έχω το 450 λίτρα, και μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλο ! ida όμως από κοντά το 2M.... απλά είναι φοβερό... και η τιμή είναι καλή.
|
||||
|
||||
![]()
Ποιο μαγαζί έχει τέτοιο προσφορά ? 780 ε είναι πολύ καλή τιμή
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|