|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω,τόσο εγώ όσο και η Νάντια(η κόρη μου-γι'αυτήν έγινε) τους πολλούς και εκλεκτούς φίλους μου για να στηθεί αυτό το ενυδρειάκι.
Πληροφορίες Διαστάσεις:50 x 35 x 35 Όγκος: 62 lit. Κατηγορία:Φυτεμένο-κοινονικό Φυτά:Εκτός από τις ανούμπιες και τις στελάτες και τα java moss,τα άλλα ''δεν τα ξέρω'' Ψάρια / ¶λλα είδη:Neon-gabby-corry-s.a.e.-red cherry-amano. Διακοσμητικά υλικά:Red wood-mopani-ρίζες-ψιλή άμος red ice. (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:Σκούρο μπλέ Φωτισμός: 1x T5 daylight + 1x T4 sun light Διάρκεια φωτισμού: 14 ώρες Φιλτράρισμα: Eheim 2213 με substrad pro και rena stars Θερμοστάτης: Janger 150 w Λίπανση: Seachem flourish + Seachem iron + Seachem potassium. Παροχή CO2: Seachem excel Παράμετροι: pH:7.0 Γενική σκληρότητα (GH):12 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 4 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): -25 Αλλαγές νερού: 1/3 κάθε εβδομάδα Θερμοκρασία: 27,5 ¶λλες πληροφορίες:Για δύο μέρες φιλοξένισε και έναν πιτσιρικά δίσκο. Φωτογραφία: |
|
|||
|
|||
![]()
Κουκλί Χρήστο μπράβο !!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο στήσιμο στα φυτά σου. Δεν είναι τόσο "τακτοποιημένο" και αυτό μου αρέσει πάρα πολύ.
|
|
||||
|
||||
![]()
θα γινει τελειο το μοςς σου!
|
||||
|
||||
![]()
Μπαβο Χρηστο πολυ ομορφο
|
|
||||
|
||||
![]()
Το έκανες τέλειο. Μου άρεσε και ο τρόπος που έβαλες τα φυτά σε στύλ ζουγκλίτσα!!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μικρόκοσμος | Χαραμάδας | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 16-04-10 07:33 |