|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρειο μου ειναι αρκετα ψυλο 65εκ και τα mbuna που εχω μεσα πολυ ντροπαλα ( φοβιτσιαριδες οι ψαριδες) μενουν στο κατω μερος και αυτο μονο οταν δεν με βλεπουν και βγουν απο τις κρυψωνες τους.
Εχω και Acei και Labido ( απο ενα χαρεμακι). Διαβαζοντας ενα ξενο site http://www.cichlidrecipe.com/crp22.htm ειδα οτι μερικοι βαζουν και καποια μικρα κοπαδοψαρα στο ενυδρειο για να αισθανονται ποιο ασφαλες τα mbuna και να βγαινουν. Σκεφτηκα λοιπον ενα μικρο κοπαδακι 5-6 ατομα απο κατι σαν Danio nigrofasciatus ( Dwarf Danio ). Το ενυδρειο ειναι 240λ pH:7,6 Γενική σκληρότητα (GH):14 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):12 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):10 Θερμοκρασία:26 C Λετε να πετυχει; Εχει πετυχει καποιος αλλος κατι παρομοιο και με τι ψαρια; Φιλικα Κωστας |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι Λετε εσεις?? | Avaya | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 16-04-08 13:14 |
λετε να γεννησουν? | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 4 | 15-02-08 20:53 |
Μπορω να πετυχω ανατολη-δυση σε φωτιστικο της juwel? | Stelios_Rjk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 28-11-07 20:03 |
τι λετε? | dinos99 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 08-11-07 01:12 |
Πετυχημένη γέννα-τα μονομαχάκια μεγαλώνουν! | GIWRGOS | Αναπαραγωγή | 11 | 30-07-05 22:18 |