|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα παιδιά καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά να έχετε σε εσάς και στα ψαράκια σας.Δυστιχως θα χρειαστώ την βοήθεια σας για την διάγνωση ασθένειας που παρουσιάστηκε σε ένα απο τα δισκάκια μου ......
Τα συμπτώματα του είναι βαριά αναπνοή ,κρύβετε συνεχώς ,και στο δέρμα του έχει παρουσιαστεί κάτι σαν απώλεια λεπιών....σαν να έχει γδαρθεί ή έχει γρατζουνιστεί ..... το χρώμα του παραμένει κανονικό. Το ενυδρείο που το φιλοξενεί είναι κοινωνικό φυτεμένο με κατοίκους 4Δισκους 6Νeon 6Hacher 250λιτρα/230καθαρα Παράμετροι νερού: PH:7 28C No2:0.2 No3:0.2 Po4:1 Gh:8 Kh:6 Fe:0.5 Nh4/3:0 Φίλοι μου θα ήθελα ακόμα να σας αναφέρω ότι την περασμένη εβδομάδα άλλαξα το φίλτρο μου απο εσωτερικό σε εξωτερικό και ακόμα ότι άλλαξα το υπόστρωμα, παράλληλα στο νερό μπαίνει το σέρα Μορένα και το ακουαταν. Το μόνο αξιοσημείωτο που παρατηρήθηκε ήταν η αύξηση του KH απο4σε6 και το GH απο6 σε8. Δυστυχώς δεν μπορώ να βγάλω φωτο. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας Πέτρος |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Είδος ασθένειας; | olyon | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 03-03-08 02:51 |
Διάγνωση Ασθένειας σε Emperor Tetra | Liolios | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 23-11-06 13:49 |
Βοήθεια για διάγνωση ασθένειας σε χρυσό γκουράμι. SOS! | Liolios | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 31-12-05 10:52 |
Αναγνώριση ασθένειας !! | Lsourtzo | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 09-09-05 10:00 |
Διάγνωση ασθένειας neon | neon | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 31-08-04 14:53 |