|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους.
Εκτός από το εξωτερικό φίλτρο ΕΗΕΙΜ (2222) που διαθέτω ,εχω και ένα εσωτερικο πάλι ΕΗΕΙΜ μοντελο 2012 (με το εργοστασιακό σφουγγάρι μεσα) σαν βοηθητικο. Το προβλημα που αντιμετοπιζω είναι ότι μια φορα το μηνα τουλαχιστον το σφουγγαρι θελει βγάλσιμο και καθαρισμα γιατι μπουκωνει σε σημείο που η ροη σαματαει παντελος... Βγαζω το σφουγγγαρι, το καθαριζω σε νερο ενυδρειου, και μετα εχει κανονικη ροη για κανα μηνα περιπου. Το σφουγγαρι φαίνεται να μπουκωνει όχι με ακαθαρσιες, φυλλα, αμμο ή οτιδηποτε άλλο, αλλα με την κλασικη καφε μπιχλα των φιλτρων, σαν λασπη. Το προβλημα αυτό δεν υπηρχε πιο παλια αλλα παρουσιάστηκε από το καλοκαιρι. Δεν ξερω αν φταίει το γεγονος ότι το φιλτρο τρεχει περιπου δυο χρονια και δεν εχω αλλαξει το σφουγγαρι. Μηπως ολο αυτό είναι φυσιολογικο? Επισης ένα άλλο προβλημα είναι ότι και η σωλήνες του εξωτερικου μου ΕΗΕΙΜ (2222) βουλώνουν πιο γρηγορα απ΄ότι παλιότερα και πέφτει η ροη του. Μηπως να άλλαζα το υλικο του εσωτερικου με βιομπαλες? Ευχαριστω! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα σε eheim ecco | υδροχόος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 23-12-08 13:23 |
SOS πρόβλημα με EHEIM 2211 | akis07 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 10-03-07 12:50 |
Πρόβλημα με thermo-filter eheim | Zorba_The_Freak | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 21-10-06 09:25 |
Πρόβλημα με co2 της EHEIM | Αλεξης | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 18-11-05 23:28 |
Πρόβλημα με eheim 2222 | m0rphy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 04-08-05 14:40 |