|
||||
|
||||
![]()
Μία φιάλη co2 1,2 kg πόσο καιρό μπορεί να διαρκέσει στα παρακάτω ενυδρεία ( εντάξει μπορούμε να βάλουμε και μεγαλύτερη αλλά την μικρή την εξαφανίζεις);
α) nano 30lt β) 60 lt γ) 120lt Φαντάζομαι και σαν εφεδρική μέχρι να αλλαχθεί-αναγομωθεί μια μεγάλη καλή είναι. ![]() Η ερώτηση γίνεται γιατί η φιάλη είναι διαθέσιμη. Επίσης θα ήθελα να ξέρω κατά πόσο είναι ασφαλές το διοξείδιο μέσα στο σπίτι στην περίπτωση που δεν απορροφάται στο νερό αλλά φεύγει σαν φυσαλίδες προς τα πάνω και απελευθερώνεται στον κλειστό χώρο ενός δωματίου. |
|
||||
|
||||
![]()
Θέλεις να τρέχει και για τα 3 ενυδρεία μαζί? (2 μήνες)
Δεν νομίζω οτι θα ξεφύγει τόσο πολύ διοξείδιο για να σου δημιουργήσει πρόβλημα στο δωμάτιο. Βέβαια καλό είναι ο χώρος να παίρνει από κάπου έστω και ελάχιστο αέρα αλλά αυτό είναι γενικό όχι μόνο για χώρο με ενυδρεία.
|
||||
|
||||
![]()
Η ερώτηση ήταν για κάθε ενυδρείο ξεχωριστά. Έχω πεντόκιλη φιάλη και βρήκα μία των 1,2 κιλών και ίσως μπορέσω να βρω κι άλλη γι' αυτό ρωτάω. Αλήθεια μπορείς να ρυθμίσεις ταυτόχρονα την ροή σε τρία ενυδρεία; Το έχει κάνει κανείς;
|
|
||||
|
||||
![]()
Η διάρκεια έχει να κάνει με την κατανάλωση άρα και με την ανάπτυξη των φυτών!
Από εκεί και πέρα στο μικρό θα κρατήσει στα 120 λίτρα θα σου βγάλει πιστεύω κανένα 5 μηνο.
|
||||
|
||||
![]()
Η διαρκεια για μενα εχει να κανει με την διαχυση που θα εχεις. Σιγουρα στα 120 λιτρα με μια μετρια διαχυση 4-5 μηνες θα την βγαλει......
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
diy co2 φιάλη 18,9 λίτρα | olyon | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 25-02-07 21:28 |
D.I.Y CO2 σε φιάλη ΝUTRAFIN | giannisg | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 22-05-06 17:25 |
Κατασκευή για παροχή CO2 με φιάλη | DJK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 24-02-06 14:38 |
CO2 φιάλη | dim | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 30-05-05 22:05 |