|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Τις επομενες μερες προκειται να αποκτησω ενα ενυδρειακι 54 λιτρων (60Χ30Χ40) απο ενα φίλο και σκεφτομαι να το αξιοποιησω....
Δεν εχω αποφασισει ομως τη να βαλω μεσα. Εχω την δυνατοτητα να φτιαξω συνθηκες νερου απο ph 6 gh 2 kh 1 μεχρι να τερματησουν ...... ![]() Αρα μπορω να "παιξω" σε ολες τις περιοχες.... Εχουν περασει απο το μυαλο μου Apistogramma cacatuoides , Apistogramma agassizii , Pelvicachromis pulcher, Lamprologus ocellatus , Neolamprologus multifasciatus........ αλλα δεν εχω κατασταλαξει ακομα... Για πειτε καμια γνωμη.......Αν εχετε και τιποτα αλλο στο μυαλο σας πειτε το...... ΥΓ. Το σιγουρο ειναι οτι με ενδιαφερουν οι αναπαραγωγες..... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
CO2 συστημα...γνωμες! | sarevock | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 80 | 27-10-08 15:49 |
ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.. | νικος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 03-03-08 01:01 |
ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ | mpourmpoulithras | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 28-01-08 23:11 |
Γνωμες? | maikl | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 06-01-08 13:55 |
θελω γνωμες | stefapat | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 6 | 25-08-07 11:09 |