|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
2 foto ακομα |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραιο ψαρι και δυσκολο να βρεθει, και συγχαρητηρια για την αναπαραγωγη.
Δυστυχως δεν εχω ενυδρεια, δεν ξερω αν μπορουσαμε να βαλουμε μερικα στον Συλλογο, για να πανε σε χομπιστες που θα το εκτιμησουν... (Τουβαλα και το σωστο ονομα για πιο ευκολο γκουγκλαρισμα αν ενδιαφερθει καποιος) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tolis : 07-10-08 στις 22:10 |
|
|||
|
|||
![]()
θα ηταν πολυ καλο αυτο!!!
οχι τιποτα αλλο,περιμενουν και αλλες μαναδες και το μαιευτηριο ειναι πληρες οπως βλεπετε. |
|
||||
|
||||
![]()
τι είδους βυθό συναντάμε σε αυτό το είδος;
|
|
||||
|
||||
![]()
Πέτρα και άμμο...δεν είναι σαλιγκαρόψαρα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τι ενυδρείο θα ήταν καλό γι αυτό το ψάρι και σε τι αριθμό; (ψιλοενδιαφέρομαι)
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ιδιο στησιμο με μαλαουι (πολλες πετρες) και μινιμουμ 300 λιτρα για μια εξαδα.
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφα και δύσκολο να βρεθούν ψαράκια. Μακάρι να βρούν σωστά σπίτια
![]() Αν ήταν για λίγα λίτρα σίγουρα θα έπαιρνα. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφα ψάρια, αν δεν βιάζεσε σε λίγο καιρό (3 - 4 εβδομάδες), που θα είναι έτοιμο το καινούργιο ενυδρείο μου θα μ'ενδιέφερε μιά εξάδα!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
αν μου πεις σιγουρα να σου κρατησω, με μεγαλη μου χαρα. να σου πω οτι εντυπωσιαζουν με την συμπεριφορα τους ,ειδικα σαν ζευγαρι ακομα πιο πολυ. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι!!!! Θα το ήθελα πολύ. Και μέχρι τότε σίγουρα θα κατέβω Αθήνα για να τα πάρω χέρι με χέρι και να μην ταλαιπωρηθούν πολύ!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξερω ποσες φορες γεννανε το χρονο αλλα αυτη η γεννα ειναι η 5η μεσα σε 8 μηνες.Δειτε την μανα που πιστευει οτι απειλουνται τα μικρα!!!
http://www.youtube.com/watch?v=CD5xVOZQbNQ |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εχεις ακομα ψαρακια?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Neolamprologus moorii | Ζορπιδης Θανασης | Φωτογραφίες μελών | 3 | 12-02-08 22:10 |
Tropheus moorii sp. Kachese | stefanos.f | Tanganyika | 0 | 28-09-04 09:33 |
"Μπουκωμένα" Αylonacara και Tropheus moorii | HZULL | Malawi | 6 | 09-04-03 22:29 |