|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
#1 |
Sos μωρα guppies στο ενυδρειο(πως να τα σωσω)
![]() Αξιολόγηση:
![]() Μόλις παρατηρησα μικρα γκουπι στο ενυδρειο και δεν δια8ετω ουτε γενιστρα ουτε κερατοφυλο και ουτε αλλο ενυδρειο
τι να κανω 8α μπορουσα να βαλω κατι σαν κερατοφυλλο να επιπλει (οπως ανι8ο?) να το μεταφερω να γεννησει καπου αλλου |
|
Εμφανίσεις: 3497
|
|
||||
|
||||
![]()
ο ανιθος ειναι μονο για σουπα....δεν εχεις αλλα φυτα??? οσο περισσοτερες κρυψωνες εχεις τοσες πιο πολλες πιθανοτητες εχουν τα μωρα.....οποτε κανε αρκετες κρυψωνες με φυτα η πετρες και ξυλα.....η ζητα αν εχει καποιος να σου δωσει κερατοφυλλο.....
παντως μην τρελλαινεσαι γιατι σηνυθως ολο και καποια επιβιωνουν και θα σου ξαναγεννησουν σιγουρα!!..
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ 8α κανω κρυψωνες
προσωρινά έβαλα ενα ταπερακι με νερό του ενυδρειου να επιπλέει ωστε να γεννήσει εκει τα υπόλοιπα και μετα βλεπουμε αα και το φοβερο ειναι οτι τα αγορασα χτες |
|
||||
|
||||
![]()
παντως μην χρησιμοποιησεις γεννηστρα γιατι δημιουργει αλλα προβληματα....αν μπορεις κανε ενα μικρο ενυδρειακι για μωρα..διαφορετικα αφησε τα στην τυχη τους....
το μον σιγουρο ειναι οτι θα σου ξαναγεννησουν και μαλλον σε λιγο καιρο δε θα ξερεις τι να τα κανεις... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Βγαλτην απ το ταπερακι ειναι χειροτερο απο γεννηστρα. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=22360
Δεν μπορω να καταλαβω αυτη τη μανια σωνει και καλα να σωσουμε (?) μικρα τη στιγμη που δεν ειμαστε προετοιμασμενοι να τα μεγαλωσουμε σωστα, για να καταληξουν με νεκρες μανες ή δυσμορφικα μωρα. |
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω κ εγω.αστα στην τυχη τους.κ εγω την πρωτη φορα που γεννησαν δεν ειχα αρκετα φυτα ακομη,σχεδον καθολου επεζησε 1!!!!την 2 φορα παλι 1!!!!!ε απο εκει κ μετα εχω χασει την μπαλα.θα βαρεθεις να γεννανε μην ανχωνεσε.
|
||||
|
||||
![]()
εβγαλα το ταπερ
ευχαριστω για τις συμβουλες |
|
||||
|
||||
![]()
Οπως μου ειπατε την πρωτη φορα δεν εμινε κανενα
μετα μιστιριοδώς εμφανιστικαν 7 μικρα πλατυ που μεγαλώνουν μερα με την μερα.Σήμερα εμφανιστικα καμιά 20αρια μικρα γκουπι που πανε περαδώθε εχω εν8ουσιαστεί ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να τα χαιρεσαι!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και εσύ να χαιρεσαι τα δικα σου τα ψαρακια
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μωρα Γκαπυ | Kiki | Ζωοτόκα | 13 | 10-12-08 09:45 |
Μωρα Iriatherina Werneri | soza | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 4 | 23-06-07 12:35 |
Εχω μωρα!!! πολλα μωρα!!!! | soza | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 26 | 15-08-06 13:28 |
γκαπινα vs μωρα | Θεοδωρος | Ζωοτόκα | 19 | 15-03-06 22:11 |
ΜΩΡΑ!!! | NIDAL | Δίσκοι | 16 | 05-12-04 00:41 |