|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σε όλο το Forum...
θα ήθελα τη γνώμη σας για το παρακάτω θέμα: Έχω ενυδρείο που τρέχει στημένο εδώ και 6 μήνες περίπου. στο ενυδρείο υπάρχουν 10 ροδόστομοι, 6 amano γαρίδες και 2 δίσκοι. το μέγεθος είναι 180 λίτρα και είναι φυτεμένο. ΝΟ2=0 ΝΟ3 σε λογικά επίπεδα. αλλαγές νερού έκανα μέχρι τώρα με νερό βρύσης που το Ph του ήτανε 7,5 οπότε μεχρι την επόμενη αλλαγή το νερό μου έφτανε 8 σχεδόν. επιτέλους έβαλα CO2 σύστημα και έκανα και την πρώτη αλλαγή νερού 60% με νερό αντίστροφης όσμωσης 5 σταδίων. το νερό 2 μέρες μετά έχει Ph 7,7 με το CO2 να το έχω να μην δουλεύει για να στεθεροποιηθεί η τιμή του Ph. είναι λογικό να μην έχει πέσει το Ph και να παραμένει σε τόσο υψηλά επίπεδα μετα από μια τόσο μεγάλη αλλαγή νερού με Α.Ο; περιμένω σχόλιά σας και πώς να προχωρήσω στη συνέχεια. |
Tags |
Α.Ο., αλλαγή |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγή νερού | ramsys | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 23-05-07 12:01 |
Σωστή αλλαγή νερού | Θανάσης | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 04-10-06 23:14 |
R/O & Αλλαγή νερού | silveraro | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 11-09-05 19:25 |
Αυτόματη αλλαγή νερού | mitas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 25-05-05 00:31 |
Σταδιακή Αλλαγή Νερού | DUKEMNUKEMgr | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-03-05 10:42 |