|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας παιδια,πρωτο μου post εδω μεσα....
αρχικα θα ηθελα καποιος η καποιοι να μου διευκρινισουν καποια πραγματα τα οποια πολυ καλα τα γραφετε αλλα εχετε πολλα πραγματα δεδομενα για τα οποια εγω εχω πληρη αγνοια. θα ηθελα να ενημερωσω πως ειχα για 8 χρονια θαλασσινο και πριν απο κανα 6μηνο το αλλαξα σε γλυκο. εχω ενα ενυδρειο 400αρι,με δυο eheim ενα professional II και ενα classic. Το εχω γεμισει με malawi κιχλιδες και καποια αλλα τα οποια μεχρι στιγμης τα πηγαινουν καλα (για ποσο δεν ξερω) στον πυθμενα εχω κοραλι απο το παλιο θαλασσινο. λοιπον στις ερωτησεις μου τωρα 1)καπου διαβασα πωσ καποια απο τα φυτα που αγορασα σημερα δεν πρεπει να καλυφθουν οι ριζεσ τους.(3 ανουμπιεσ και 2 δρακαινες) 2)σκοπευω την πεμπτη να παρω κατι σε στιλ γκαζον.τι να βαλω για να πιασει το ''γκαζον'' σαν υποστρομα?και γενικα τι ακριβως χρειαζεται για να το κανω αυτο?(γκαζον) 3)τι ειναι το υποστρωμα? 4)χρειαζεται?αν ναι πως θα το βαλω απο την στιγμη που το ενυδρειο μου ειναι γεματο με νερο? 5) με τα ψαρια που εχω θα επιβιωσουν τα φυτα η οχι? 6)γενικα δεν εχω την παραμικρη ιδεα για το τι πρεπει να κανω σχετικα με τα φυτα. 7)μπορει καποιοσ να μου περιγραψει την ολη διαδικασια step by step πολυ αναλυτικα ομως? υ.γ. μην με παραπεμπσετε σε αλλα threat τα εχω διαβασει ολα αλλα ακρη δεν εβγαλα(εβγαλα δηλαδη αλλα οχι ολοκληρωμενη εικονα μονο κομματια της διαδικασιας) |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο μονομαχοενυδρειο.. Λιγη βοηθεια.. | boom | Bettas | 8 | 24-04-08 10:27 |
παρουσιαση νεο malawi | odin79 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 08-04-08 06:33 |
Νεο ενυδρείο malawi.... | imichal | Malawi | 16 | 04-02-08 01:48 |
νεο ενυδρειο malawi.. | jkaram | Malawi | 3 | 18-03-07 17:03 |
Νεο Malawi 160 lit. | Mitsos | Malawi | 23 | 08-05-06 11:14 |