|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα, είμαι ο Χρήστος
θα ήθελα εάν έχετε την καλοσύνη να μου πείτε την γνώμη σας για το νταμάρι που προσπαθώ να φτιάξω για τα τις Αφρικάνες mbuna, είμαι νέος στο χόμπι χωρίς προηγούμενη εμπειρία. Το ενυδρείο είναι 240 λίτρα στον πάτο έχει φελιζόλ για ασφάλεια Οι πέτρες αριστερά είναι Moonstone 26 κιλά και οι δεξιές Κροκάλα ποτάμια πλακέ 35 κιλά |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξανά νέο θαλάσσινο!! Βοήθεια για νέο στήσιμο 60λιτρου! | g4x4 | Fish Only | 26 | 18-07-08 19:35 |
Στήσιμο ενυδρείου γύρω στα 450 lt.βοήθεια | xaftel | Αρχάριοι γλυκού νερού | 57 | 08-05-08 16:03 |
Βοήθεια για το στήσιμο background | Αλεξης | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 11-05-07 20:49 |
διευθύνσεις και τηλ. κατασκευαστών? βοήθεια στο στήσιμο! | mios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 23-03-07 20:41 |
στήσιμο ενυδρείου για κλαδέματα | harris | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 06-02-03 01:45 |