|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας ειμαι σχετικα νεο μελος και δεν μου αρεσει καθολου το ενυδρειο μου!
Το ενυδρείο: ![]() Λοιπόν έχω τα φυτά που έχω στην παρουσίαση και έχω παραγγείλει και αυτά: 1x Limnophila Sessiliflora 1x Hygrophila Polysperma 1x Bacopa Caroliniana και 1χ Microsorum Pteropus φροντίζω να κάνω κλαδέματα... και έχω επιλέξει και background... Δέχομαι προτάσεις για βελτίωση... Θέλω να το δω κουκλί Τα φώτα σας παρακαλώ ![]() Υ.Γ. Το ενυδρείο έχει αλλάξει καθώς έχω γκρουπάρει τα στεμ και είναι άδειο... Έχω την ικανότητα να κάνω πολλές αλλαγές καθώς τώρα το ενυδρείο δεν κατοικείται από ψάρια... Σε λίγο καιρό όμως ναι....
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για διακόσμηση | AXEL | Malawi | 10 | 22-08-07 09:53 |
Διακόσμηση | hotgates | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 04-08-07 19:23 |
Διακόσμηση | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 6 | 29-11-06 20:35 |
Διακόσμηση βυθού | Nassos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 22-08-06 12:11 |
ιδέες για διακόσμηση | nigeron | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 11-08-06 12:54 |