|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ήρθε η ώρα να παρουσιάσω και το δικό μου φυτεμένο, για δύο πράγματα μη με βαρέσετε !
![]() Το πρώτο επειδή στις φωτό είμαι ολίγον σκράπας ![]() Το δεύτερο για τυχόν λάθη μιας και είμαι αρχάριος ακόμα ![]() Όποια παρατήρηση δεκτή ![]() Πάμε λοιπόν: Πληροφορίες Διαστάσεις:81 x 36 x 50 Όγκος: 125 lit Κατηγορία: Φυτεμένο κοινωνικό Φυτά: Ceratopteris thalictroides, Cryptocoryne beckettii, Vallisneria spiralis "Tiger", Anubias barteri var.barteri, Anubias barteri var.nana, Anubias barteri var.angustifolia, Bacopa australis, Echinodorous blecheri, Echinodorous tenellus, μπάλες άλγης. Ψάρια / ¶λλα είδη: 13 Neon Tetra (Paracheirodon Innesi), 1 Flame Gourami (Colisa Lalia), 5 γατόψαρα (Corydoras Paleatus), 4 Otocinclus Affinis Διακοσμητικά υλικά: Ξύλα, μια πέτρα στη μέση, λεπτό χαλίκι σε μαύρο και καφέ Φόντο: Αφίσα στον τοίχο σκούρου ματ χρώματος Φωτισμός: Εργοστασιακός φωτισμός του Rio125 με 2 x 28w Τ5 λάμπες. Διάρκεια φωτισμού: 10 ώρες. Φιλτράρισμα: Εσωτερικό φίλτρο εργοστασίου με προσθήκη sera siporax και εξωτερικό φιλτράρισμα με Serafil 900 και προσθήκη τύρφης Θερμοστάτης: 100W Λίπανση: Seachem Flourish Excel, Seachem Potassium, Ταμπλέτες Sera Florenette A Παροχή CO2: Ταμπλέτες CO2 της Sera Παράμετροι: pH:7,2 Γενική σκληρότητα (GH):9 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):6 Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2): Νιτρικά (ΝΟ3): Αλλαγές νερού: 30% εβδομαδιαία Θερμοκρασία: 25-27 ¶λλες πληροφορίες: Χρησιμοποιώ μια αεραντλία της Sera για οξυγόνωση του νερού κατά τη διάρκεια της νύχτας (4 ώρες) με χρονοδιακόπτη Φωτογραφίες: |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το δικό μου reef ενυδρείο. | alexx | Reef | 202 | 31-05-14 07:04 |
Να και το δικό μου... | caverman | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 04-07-06 08:09 |
Να και το δικό μου... | george140 | Δίσκοι | 4 | 26-06-06 13:22 |
Το δικό μου mini! | x-nos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 18 | 02-06-04 07:05 |
Το δικό μου ενυδρείο | yiobi | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 10-02-04 18:32 |